30. července 2015 • 19:30

To je zlatá obsluha. Crosby a MacKinnon na brigádě, je libo kávu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cole Harbour, kanadské město, ve kterém žije jen něco málo přes 25 tisíc lidí. Má ale výtečný hokejový základ, pochází z něj totiž nejen současný velikán Sidney Crosby, ale také nejlepší nováček předposlední sezony v NHL Nathan MacKinnon. Oba mimo jiné zlatí medailsté z květnového mistrovství světa v Česku. A právě tahle dvojička v rodném městě natáčela reklamu.



Pro nejnovější spot propůjčili tvář v zámoří populárnímu řetězci kaváren Tim Horton´s, který kdysi založil stejnojmenný kanadský hokejista. A místním obyvatelům připravili obě sportovní celebrity pěkný šok. Ve firemních krojích totiž čekali na drive-inu přímo se sluchátky a mikrofony na uších.

"Podívejte, kdo mi dneska připravil kávu," napsala si například jedna ze šťastných zákaznic na svůj facebookový profil. Hráči ale letní šichtu běžnou pro mnoho studentů spíše předstírali, jejich prací bylo hlavně postavit se před kameru.

Po zlatu z Prahy si tihle dva přidali další společný zážitek během letošního oddychu od NHL. A pokud se bavili tak, jako MacKinnon během kanadských oslav, určitě to stálo za to.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud