25. srpna 2015 • 11:31

Jsi ostuda! Útočník Bostonu šel na tajnou sondu do města rivala

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se narodíte ve státě, kde je fandění hokejovému týmu bráno jako náboženství, není lehké působit v barvách rivala. Quebecký rodák Max Talbot byl v březnu vyměněn z Colorada do Bostonu a přesně to se mu stalo. Rázem obléká dres největšího montrealského nepřítele. Jak na to reagují lidé v ulicích kanadského velkoměsta? To šel zjistit sám, s mikrofonem v ruce.



Jedenatřicetiletý Talbot je skutečný pohodář a vynikající parťák do kabiny. Takový Jakub Voráček by mohl vyprávět, co všechno si s tímhle vtipálkem užil v kabině Flyers. Sedávali vedle sebe. Navíc se nedal přehlédnout i když mlčel.

Když ještě hrával v Pittsburghu, se kterým mimo jiné vyhrál Stanley Cup, přišel na svatbu kolegy Marca-Andre Fleuryho s rudým motýlkem a botami. Extrvagantní!

Maxime Talbot hrával ve Philadelphii v letech 2011-2013. V šatně sedával vedle Voráčka.Foto Barbora Reichová (Sport)

Jeho letní projekt byl navíc skutečně zábavný. Vrhl se mezi montrealské mrakodrapy s mikrofonem v ruce, představoval se náhodným příznivcům jako Tim a chtěl vědět, jaký mají názor na tým Bostonu. "Jsem z Montrealu, samozřejmě, že nesnáším Bruins," řekl například jeden z kolemjdoucích. I když měl zrovna na sobě trikot basketbalových Boston Celtics...

"Jak moc nemám rád Boston na škále od 1 do 10? Říkám 11," mračil se další zarytý fanda Canadiens. Talbot ale vytáhl trumf. Poptal se občanů Montrealu, jestli tuší, jak se jmenují dva hráči rození v provincii Quebec, kteří teď oblékají barvy Bruins.

Na hvězdného útočníka Patrice Bergerona si vzpomněl leckdo, dříče Talbota si ale sami od sebe nedokázali vybavit. Běda, když ho ale sám aktér s mikrofonem připomněl, hned první příznivec ho nazval ostudou. "Tak to vidíte, jsem ostudou celé provincie, to moji rodiče uslyší velmi rádi," culil se do kamery sám hráč.

A "lichocení" pokračovalo. Další mladík ho nazval příliš starým, ten příští zase zákeřným. "Nemám ho rád, hraje nečistě," vysvětloval a ukazoval, jakým způsobem údajně Talbot krosčekuje soupeře do ledvin.

Dál už nebylo mnoho prostoru ke konverzaci, Talbot rovnou všem zpovídaným přiznal svou pravou osobnost. A hned přijímal žádosti o fotografie. "Jasně, že se spolu vyfotíme. Díky, že jsi mě nazval hanbou Quebecu," culil se hráč se sarkastickým výrazem.

A teď baví své okolí. "Přesně za tohle jsem tě vždycky zbožňoval, Maxi," napsal například na Twitter kapitán Colorada a bývalý spoluhráč Gabriel Landeskog.

Celý výsledek podařeného videa si prohlédněte na videu:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud