30. září 2015 • 09:16

Jágr poslechl trenéra. Ale střílel z kulometu a nabízel se armádě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utužit partu před sezonou, to je důležité. Ročník může být pořádně dlouhý a je třeba se vyhnout ponorkové nemoci. Hokejisté Floridy Panthers si užili společných aktivit v úterý, vyrazili totiž téměř jako armádní jednotka do národního parku Everglades. A k vidění byl i střílející Jaromír Jágr. A tentokrát ne s hokejkou v ruce.



Everglades je slušně velký park, pokrytý z velké části mokřady a je mimo jiné chráněn organizací Unesco. Ideální místo pro volnočasové aktivity. Proto se hokejisté Panthers oblékli do maskáčových úborů a rozhodli se okusit trochu jinou dřinu, než tu, která je čeká v následujících měsících.

V přípravných zápasech se Floridě zatím daří střídavě, Panthers nasbírali dvě výhry a dvě porážky. Jágr posbíral pár asistencí, ale gól zatím žádný. "Tak mi trenér povídá- JDI TRÉNOVAT STŘELBU. Tak jsem šel :))))," napsal si na svou facebookovou stránku.

A zdá se, že se zbraní v ruce mu to šlo. A hlavně ho to také bavilo. "Teď vážně, kdyby naše armáda potřebovala, jsem připraven pomoci :))," zavtipkoval.

Dva přípravný zápasy a ještě ani gól. Tak mi trenér povídá- JDI TRÉNOVAT STŘELBU. Tak jsem šel :)))) Bohužel nebyl k dispozici brankář ( teda já jsem ho aspoň neviděl ) tak nevim, jak se mi dařilo :) ...... Teď vážně, kdyby naše armáda potřebovala, jsem připraven pomoci :)).... Florida Panthers Team building activities

Posted by Jaromír Jágr on 29. září 2015

Jágrův facebookový status. Jágrův facebookový status.Foto Facebook.com/68Jagr

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud