6. října 2015 • 10:35

Jágr zase na máničku!? Bude mít dlouhé vlasy, v Americe z toho šílí

Autor: tps, jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nezaměnitelný styl bruslení, přehled, na dresu číslo 68. Jaromíra Jágra na ledě asi nepřehlédnete. Do nové sezony, která startuje příští týden, útočník Floridy přesto plánuje další poznávací znamení, chce si opět nechat narůst delší vlasy.



Těšíte se? Těšte se, už příští středu to vypukne. Nový ročník NHL slibuje velkou podívanou. Oslabené Chicago zkusí obhájit Stanley Cup, Phil Kessel hodlá zaúřadovat po boku Sidney Crosbyho, Toronto díky angažování Mikea Babcocka už prostě musí dosáhnout na play off, Jakub Voráček ověnčený novou smlouvou bude potvrzovat svou příslušnost k TOP hráčům soutěže. A další a další příběhy.

Jeden takový plánuje i Jaromír Jágr, 43letý forvard údajně chce oprášit svůj účes ze začátku v NHL, slavnou "deku" si v Pittsburghu pamatují dodnes. Zprávu přinesl v pondělí večer novinář George Richards, který pro Miami Herald píše o týmu Florida Panthers, kam byl český veterán na jaře vyměněn a kde podepsal v létě nový kontrakt. Jeho tweet zněl: „FASHION BREAKING NEWS: Jágr říká, že si zase nechá narůst dlouhé vlasy. ´Musím.“

Na nevěřícné dotazy o pár minut později odpověděl, že před necelou hodinou mu to Jágr prozradil v rozhovoru. V té chvíli už hashtag #JagrMullet začal stoupat v trendovém žebříčku sociální sítě Twitter, zprávu přinesla i oficiální média. Zásluhu si připisoval také gólman Roberto Luongo, jenž prý od půlky září na Jágra „24 hodin denně“ naléhal, aby se vrátil k dlouhým vlasům.

Český útočník se svým účesem proslavil na počátku 90. let, kdy (středo)evropskou fotbalovou módu přinesl jako teenager do NHL. V zámořské lize působil pittsburský mladíček jako kuriozita, přece jen v zámoří nebývalo zvykem, že by dlouhé vlasy nosili lidé vydělávající stovky tisíc dolarů ročně, a navíc k hokeji vždy patřily krátké sestřihy.

Dlouhé vlasy měl Jágr ještě na zlatém olympijském turnaji v Naganu v roce 1998, až na přelomu tisíciletí jeho proslulé „háro“ zmizelo.

Ke změně účesu se Jágr vyjádřil i v posledním příspěvku své Hokejové rodině na Facebooku.

Jaromír Jágr opět promluvil k Hokejové rodině Jaromír Jágr opět promluvil k Hokejové rodiněFoto Repo facebook

Devatenáctiletý Jaromír Jágr na akci v Brně.
Devatenáctiletý Jaromír Jágr na akci v Brně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud