Zdeněk Janda
12. října 2015 • 20:00

Jágr poklábosil s Voráčkem. Co říkal o vlasech či konci v NHL?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PHILADELPHIE | ONLINE 1.00 | Opřel se o mantinel a zadíval se na dobře známý led v aréně Wells Fargo Center. Potom dlouze poklábosil s Jakubem Voráčkem. Veterán Jaromír Jágr poprvé a naposledy v sezoně zavítal do Philadelphie, tedy míst, v nichž v sezoně 2011/12 prožil comeback do NHL. „Byl to tady skvělý rok,“ vykládal potom v kabině před večerním vzájemným duelem.



Když se blížilo ke konci dopolední rozbruslení Flyers, Jaromír Jágr vyšel z kabiny k ledu. Potom dlouho mluvil s Jakubem Voráčkem, aktuálním lídrem Philadelphie. Pár slov prohodil i s dalšími někdejšími spoluhráči, třeba s Waynem Simmondsem.

„Moc jsem si to tady užil,“ říkal zástupu žurnalistů, kteří píší o Flyers. Na téma nočního utkání s velkým úsměvem prohlásil: „Musím vám, bohužel, říct, že to bude určitě jiný zápas.“ Jasně tím naznačil, že tentokrát už jeho Florida jenom těžko vyhraje 7:1 jako naposledy...

Zápas Philadelphia - Florida sledujte hodinu po půlnoci v naší ONLINE reportáži zde »

VIDEO: Jágr poklábosil s Voráčkem a čeká jiný zápas
Video se připravuje ...

„Na 99 procent už se to nestane,“ pousmál se. „Ale každopádně musíme hrát náš nejlepší hokej. Bude to náročné, ale věřím v sílu našeho týmu,“ dodal veterán, jenž deset minut před zástupem novinářů vzpomínal nejen na rok strávený ve Philadelphii, ale znovu uvedl i to, že s hokejem nemíní jen tak skončit.

A potvrdil, že kariéře zamává ve svém klubu Rytířů. „Ten vlastním, z něj mě nikdo nemůže vyhodit!“ žertoval.

Jaromír Jágr hladí Jakuba Voráčka po helmě před jejich druhým vzájemným zápasem v sezoně
Jaromír Jágr hladí Jakuba Voráčka po helmě před jejich druhým vzájemným zápasem v sezoně

Opět také čelil otázce, kdy mu narostou dlouhé vlasy. „Chvilku to ještě potrvá. Ale dočkáte se,“ prohrábl si vlasy. Ale je vidět, že už se delší dobu nestříhal. Jaký to rozdíl oproti úvodu minulé sezony v týmu New Jersey Devils, v němž někdejší dlouholetý boss Lou Lamoriello držel pevný vojenský řád a dlouhé vlasy nebyly na seznamu povolených látek...

Celkem se v noci na ledě Well Fargo Center představí čtyři čeští hráči. Premiéru od začátku si brance Flyers odbude Michal Neuvirth, do obrany naskočí drsňák Radko Gudas . Ofenzivu potáhne Jakub Voráček . No a na straně Panthers to bude nestárnoucí mág Jaromír Jágr... V minulém vzájemném duelu v sobotu se trefil dvakrát.

Co předvede tentokrát?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud