13. října 2015 • 11:25

Do 50 v NHL nevydržím. Ale z Kladna mě vyrazit nemůžou, smál se Jágr

Autor: jab, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stříbrné vlasy na jeho hřívě pomalu přibývají. Jaromír Jágr v únoru oslaví 44. narozeniny, balit fidlátka ale nehodlá. “Hokej chci hrát do 50 let,” slýchají novináři od hrající legendy už roky. O svých plánech promluvil Jágr před zápasem ve Philadelphii konkrétněji.



Florida vstoupila do nové sezony impozantně, v noci ze soboty na neděli na domácím ledu rozmetala Philadelphii 7:1. Jágr dvakrát skóroval, výprasku aplaudoval plný dům (19 500 diváků). Maximální spokojenost. V pondělní odvetě ve Wells Fargo Centre ale Panthers narazili, 31 zákroků Michala Neuvirtha znamenalo výhru Flyers 1:0.

VIDEO: Podívejte se na úžasný výkon Michala Neuvirtha

Úsměv z tváře slavné osmašedesátky ale nezmizel. A novinářům ještě před utkáním potvrdil svůj záměr prohánět puk až do padesáti. „Je přeci hodně hráčů, kteří hrají do šedesáti. Jen tak za pivo,“ culil se 43letý veterán.

Zároveň také přiznal, že kariéru zakončí v Kladně. V klubu, který vlastní a který se v současné době pere o návrat do extraligy. Rytířům patří po 13 kolech třetí místo. „Tam mě nikdo nemůže vyhodit. A můžu hrát tolik minut, kolik chci. To bude dobrý,“ chechtal se Jágr.

Na přesun do České republiky ale zatím nemyslí. Teď se útočník soustředí na to, aby odvedl precizní práci v NHL. V ní chce vydržet tak dlouho, jak to půjde, na Floridě má smlouvu do konce ročníku. „Žiju tady ale na hraně. Vím, že stačí jedna špatná sezona a je konec,“ uvědomuje si.

Potvrdit své kvality bude moci Jágr už dnes v noci, kdy se utká s Carolinou.

VIDEO: Jágr kličkoval i na rozbruslení, pak poklábosil s Voráčkem
Video se připravuje ...

VIDEO: Podívejte se na dva góly Jaromíra Jágra proti Flyers

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud