13. října 2015 • 20:31

Jágr: Světový pohár? Hrát nebudu, ani kdybych dal 80 gólů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šance, že by se hokejový útočník Jaromír Jágr objevil v sestavě české reprezentace na Světovém poháru příští rok v září, je nulová. Třiačtyřicetiletá hvězda oznámila už po letošním mistrovství světa v Praze, že již dále oblékat dres národního týmu nebude.



A to, že neplánuje start ani na prestižní akci, která se uskuteční na začátku příští sezony v Torontu, potvrdil Jágr i nyní v rozhovoru pro kanadskou televizní stanici TSN.

"V žádném případě, ani kdybych dal v sezoně osmdesát gólů," řekl Jágr na dotaz, zda po vydařeném světovém šampionátu, kde byl opět nejlepším českým hráčem, nenastoupí na očekávané akci v příštím roce.

Otázka padla zřejmě i proto, že si slavný kladenský odchovanec v minulosti svůj úmysl skončit v reprezentaci rozmyslel a nechal se přemluvit k pokračování.

"Myslel jsem si, že jsem stoprocentně rozhodnutý po minulém mistrovství světa. Během roku ale došlo k určitým situacím, kdy jsem byl určitými lidmi nahlodaný, a začal jsem o tom přemýšlet. Kdybych byl ve formě, že bych šel ještě hrát, protože je to v Praze. Ale stoprocentně jsem věděl, že Praha je poslední," uvedl Jágr v květnu krátce po skončení turnaje, na kterém český tým obsadil čtvrté místo.

Spoluhráči začínají hon na Jaromíra Jágra (vlevo), který právě strhl čtvrtfinále s Finskem na českou stranu svým gólem na 4:3
Spoluhráči začínají hon na Jaromíra Jágra (vlevo), který právě strhl čtvrtfinále s Finskem na českou stranu svým gólem na 4:3

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud