30. října 2015 • 15:06

Svět nechápe: Ten chlap ukradl puk malému klukovi. Penguins to napravili

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To byla teda krádež! Ve čtvrtek večer se do Pittsburghu vrátil na lavičce soupeře z Buffala populární trenér Dan Bylsma, který hokejisty Penguins v roce 2009 dovedl ke Stanley Cupu a v průběhu utkání chtěl udělat radost jednomu málemu fanouškovi. Na střídačce vzal puk a hodil mu ho přes plexisklo. Jenže kýžený dar svého majitele našel o kus dál, u trochu staršího fanouška. Spravedlnosti bylo přesto učiněno zadost.



Dan Bylsma vládl střídačce Pens mezi lety 2009-2014. Dokázal úspěšně pracovat s jedním z nejsilnějších týmů posledních let a i když byl po uplynulé sezoně propuštěn, v hale CONSOL Energy Center je stále oblíbený.

Během utkání se rozhodl jednoho malého domácího fanouška obdarovat pukem, ale než ho capart zvládl chytit, suvenýru se ujal jiný fanoušek. "Viděli jste to? On ho prostě chytil a dal si ho do kapsy," vykládal udiveně moderátor zápasu.

VIDEO: Malý fanoušek a jeho velký večer

V Pittsburghu se ale rozhodli nic neponechat náhodě, a to každý příznivec viděl na klubovém Twitteru. "Pro všechny co nám tweetují o tom malém fanouškovi co přišel o puk - žádný strach, pracujeme na tom," objevilo se brzy na sociální síti a zpráva měla u fanoušků mimo jiné abnormálně vysoký ohlas.

A jak v Pittsburghu řekli, tak také udělali. O chvíli později Bylsma znovu transportoval kotouč přes plexisklo a tenotkrát si situaci pohlídal jeden z pořadatelů a puk chlapci donesl osobně.

A to nebylo všechno. Do všeho se ještě vložil domácí maskot Iceburgh, který cvrčkovi donesl úplně nový dres Sidney Crosbyho. A hlediště tleskalo. K tomu připočtěte výhru domácích v poměru 4:3... Na tenhle večer zkrátka malý fanoušek Pens jen tak nezapomene.

VIDEO: Sestřih utkání Pittsburgh - Buffalo

MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 10. • 00:00
Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins
4:3
ONLINE
30. října
00:00
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
Góly

Domácí: 00:56. Dupuis, 07:16. Hornqvist, 28:18. Lovejoy, 34:57. Malkin

Hosté: 14:25. McGinn, 16:40. Deslauriers, 57:34. O´Reilly

Sestavy

Domácí: Zatkoff (Fleury) – Cole, Letang, Maatta, Scuderi, Domoulin, Lovejoy – Hornqvist, Crosby "C", Dupuis – Kessel, Malkin "A", Perron – Bennett, Bonino, Kunitz "A" – Sprong, Cullen, Porter

Hosté: Johnson (Ullmark) – Ristolainen, Gorges "A", Franson, McCabe, Pysyk, Weber – Ennis, O´Reilly "A", Delauriers – Reinhart, Eichel, Larsson – Gionta "C", Girgensons, Moulson – McGinn, Legwand, Foligno

Rozhodčí

Lee, Sutherland – Grandt, Knorr

Stadion

Consol Energy Center, Pittsburgh

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud