4. listopadu 2015 • 21:10

Fanynka v NHL šílela. Chtěla vidět Seguina, ten jí hodil puk

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mu teprve třiadvacet let, přesto už Tyler Seguin v NHL dokázal sedmkrát vstřelit hattrick. Ten poslední v noci na středu rovnou do sítě svého bývalého zaměstnavatele z Bostonu. Kromě sebe a příznivců Dallasu udělal ale kanadský hokejista radost také jedné šestnáctileté fanynce. Přes plexisklo jí hodil puk a okamžitě došlo na slzy. A to děvče ještě netušilo, co na něj čeká po zápase.



Kanadský útočník Tyler Seguin se stal druhým hráčem draftu v roce 2010 a obratem rozjel kariéru právě v Bostonu. A stačill jediný ročník a kreativní borec se stal v zámoří nesmrtelným, vyhrál totiž s Bruins Stanley Cup.

To ale v týmu spíš sekundoval zkušeným hvězdám Bergeronovi, Krejčímu či Lucicovi. Jeho čas měl teprve nastat. V dalších dvou sezonách už hodně slušně předvedl svůj potenciál. Jenže v létě 2013 se stal součástí trejdu. Takového, kterému se říká blockbuster. Hned 7 hráčů tehdy změnilo dres, tím hlavním artiklem byl právě Seguin.

V Dallasu už hraje třetí sezonu a zatím pokaždé sbíral více, než bod na zápas. Ve třiadvaceti letech už je jednou z hvězd ligy. I po výměně z Bostonu si ale udržel ve svém dřívějším působišti příznivce. Jako vyhlášený hezounek především v dívčí části populace.

VIDEO: Seguin hodil nadšené fanynce puk

Jedna z jeho oddaných fanynek si na rozbruslení úterního utkání přinesla transparent s nápisem "Jediné, co si přeji ke svým sladkým šestnáctinám, je vidět Tylera Seguina". Všímavý útočník kolem ni pak projel a přes plexisklo ji hodil puk. A slečna v dresu svého miláčka se rozbrečela. Štěstím.

Menší radost z přítomnosti Seguina už měla většina osazenstva TD Garden. Mistr světa z Prahy sestřelil svůj bývalý tým hattrickem a fanoušci na něj při vstřelených gólech bučeli. "Občas když vás fanoušci vybučí, hraje se pak lépe," řekl sám hokejista po utkání pro FOX Sports.

Na něj po setkání s novináři čekala ještě jedna událost. Fanynku, kterou potěšil při rozbruslení pukem, poktal v útrobách haly a vše skončilo objetím. Prostě americký happyend.

VIDEO: Po zápase se Seguin s fanynkou potkal

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 11. • 01:00
Boston Bruins
Boston Bruins
3:5
ONLINE
4. listopadu
01:00
Dallas Stars
Dallas Stars
Góly

Domácí: 07:14. C. Miller, 19:35. Eriksson, 57:49. Eriksson

Hosté: 05:46. Seguin, 24:37. Seguin, 37:18. Jokipakka, 41:18. Seguin, 49:13. Goligoski

Sestavy

Domácí: Rask (Gustavsson) – Chára (C), C. Miller, K. Miller, Morrow, Krug, McQuaid – Connolly, Bergeron (A), Marchand – Chochlačev, Krejčí (A), Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Kelly, Kemppainen, Rinaldo. Trenér: Claude Julien

Hosté: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski (A), Demers, Oduya, Jordie Benn, Jokipakka – Sharp, Seguin, Jamie Benn (C) – Ničuškin, Spezza, Faksa – Sceviour, Fiddler (A), Roussel – Shore, Eakin, Janmark. Trenér:Lindy Ruff

Rozhodčí

Kozari, St. Pierre – Nowak, Kovachik

Stadion

TD Garden, Boston

Návštěva

17565 diváků

VIDEO: Hattrick Tyler Seguina

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud