19. listopadu 2015 • 17:50

Pozor, letí zub! Bek Anaheimu dostal ve rvačce překvapivý úder

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý sportovec to určitě zná. V životě naskočí do mnoha zápasů, ve kterých se nestane nic, co by mu do budoucna mělo zanechat stopy v paměti. Pak ale přijdou takové, kde každá druhá situace překvapí. Přesně to se stalo obránci Kevinu Bieksovi z Anaheimu, který v úterý proti Nashvillu nejdříve při bitce přišel o zub a pak ve třetí třetině zavěsil zlomenou hůl vysoko nad bránu.



Kevin Bieksa je vyhlášený tvrďák ze staré školy. Neústupný zadák s ostrými rysy, který konflikty s chutí vyřeší roztočenou pěstí. Tou se ale nebojí ohnat také další veterán, Mike Fisher z Nashvillu. Oba dohromady mají v NHL přes 80 rvaček, takže tahle bitva slibovala příjemnou podívanou.

Hůře ji odnesl hostující Bieksa, kterého odhalil zpomalený záběr. Ve chvíli, kdy kanadský bek pustil levou ruku svého soupeře a uvolnil si pravačku na daný úder, volná ruka Fishera vystřelila jako blesk a trefila hráče Anaheimu naprosto přesně. A v ten moment bylo vidět, jak Bieksovi vyletěl z úst zub...

VIDEO: Bieksa přišel v bitce o zub

To ovšem nebylo všechno. Tuhle nehodu samozřejmě spravil lékař, další komická situace ale přišla něco málo po polovině třetí třetiny a přidělala práci pořadatelům.

Tentokrát byl Bieksa v hokejovější pozici. Z modré čáry se rozhodl vypálit z první, ale zlomil hokejku a ta se netradičně zavěsila kamsi vysoko do ochranné sítě a nechtěla dolů. Bláznivý zápas.

VIDEO: Hokejka uvízla v ochranné síti

I tak ale čtyřiatřicetiletý bek při prohře 2:3 patřil k těm lepším hráčům Ducks na ledě a dokonce si připsal asistenci.

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 11. • 02:10
Nashville Predators
Nashville Predators
3:2
ONLINE
18. listopadu
02:10
Anaheim Ducks
Anaheim Ducks
Góly

Domácí: 09:33. Weber, 13:13. Neal, 26:13. Salomäki

Hosté: 10:47. Rakell, 45:33. Santorelli

Sestavy

Domácí: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Wilson, Fisher, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Salomäki, Jarnkrok, Hodgson.

Hosté: Andersen (26. Chudobin) – Bieksa, Fowler, Hölzer, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry. Getzlaf (C), Rakell – Stewart, Kesler, Ritchie – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Silfvenberg, Santorelli, Maroon.

Rozhodčí

Lemelin, Watson – Devorski, Galloway

Stadion

Bridgestone Arena, Nashville

Návštěva

17 113 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud