26. listopadu 2015 • 08:52

BUM a vzduchem letí betony! Brankář Nashvillu střet ustál a dochytal

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na neprobádanou půdu se na ledě Buffala vydal brankář Carter Hutton z Nashvillu a než se stihl rozkoukat, tak letěl vzduchem. Kanadský brankář vyjel až za kruhy pro vhazování a u mantinelu svedl bruslařský souboj s domácím Marcusem Folignem. Puk stihl rozehrát, ale rozjetý forvard ho nabral tak, že během chvíle mělo obecenstvo v hale netradiční podívanou.



Jak ke střetu došlo? Náhradní gólman Nashvillu nechtěl, aby jeho Predators ztráceli v přesilové hře cenné vteřiny, a tak se rozjel pro soupeřem vyhozený kotouč. Cesta z brány byla ale netradičně daleká a cestou se potkal s dravě rozjetým soupeřem.

VIDEO: Střet brankáře Huttona s Folignem

Agilní Foligno doufal, že by se ke kotouči mohl dostat dříve než gólman, kdyby si pomohl menší rybičkou. Jenže stejně po hlavě do souboje šel i Hutton a domácí hokejista rychle poznal, že udělal chybu. Přesně o pár milisekund později, kdy se hlavou setkal s brankářovými betony, které se rázem ocitly ve vzduchu.

Kdo ale čekal ošetřování, nebo rovnou brankářské střídání, mýlil se. Než stihla kamera souboj zaměřit, byl Hutton zpátky v bráně. I když byl bez masky. Tenhle střet plus třicet chycených střel mu pak vyneslo ocenění pro první hvězdu utkání, Nashville totiž v Buffalu vyhrál 3:2.

Přitom Hutton dlouho nebyl v akci, naposledy si zachytal 1. listopadu. "Je to těžké, když dlouho nehrajete a najednou musíte předvést ten nejlepší výkon. Přesto si myslím, že celý náš tým sehrál dobrý zápas," řekl gólman pro NHL.com.

MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 11. • 01:00
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
2:3
ONLINE
26. listopadu
01:00
Nashville Predators
Nashville Predators
Góly

Domácí: 38:22. Kane, 58:41. Eichel

Hosté: 13:52. Fisher, 20:55. Smith, 26:29. Hodgson

Sestavy

Domácí: Ullmark (27. Johnson) – Gorges "A", Ristolainen, McCabe, Bogosian, Colaiacovo, Franson, – Kane, O'Reilly "A", Gionta "C" – Larsson, Eichel, Reinhart – McGinn, Girgensons, Moulson – Deslauriers, Legwand, Foligno.

Hosté: Hutton – Ekholm, Ellis, Jackman, Jones, Josi, Weber "C" – Nystrom, Gaustad, Watson – Bourque, Jarnkrok, Hodgson – Wilson, Fisher "A", Smith – Forsberg, Ribeiro, Neal "A".

Rozhodčí

Eric Furlatt, Trevor Hanson – Brad Kovachik, David Brisebois

Stadion

First Niagara Center, Buffalo

Návštěva

17871 diváků

VIDEO: Sestřih utkání Buffalo - Nashville

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud