2. ledna 2016 • 13:15

Nečekaný útok! Hvězdu Habs zranil fotograf Bostonu, hráč zuřil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas Winter Classic je v NHL vždy něčím výjimečný a jinak tomu nebylo ani první den v roce 2016. Kromě nečekaně jasné výhry Montrealu nad Bostonem 5:1 ale viděli fanoušci i méně příjemnou věc. To, když se v poslední třetině zranila největší hvězda Habs Max Pacioretty. Jak? Od foťáku neopatrného fotografa!



Zápas se pomalu chýlil ke konci, Montreal vedl nad domácím Bostonem v utkání pod širým nebem 4:1. Přesto se jeho kapitán a největší hvězda Max Pacioretty mračil. A dokonce zlostně gestikuloval. Proč?

Amerického střelce totiž pořádně bolelo zápěstí. A to ne vinou tvrdého souboje s protihráčem, takových absolvuje mnoho. Pacioretty se při jízdě u plexiskla doslova odrazil od foťáku, který tam měl neopatrný fotograf prostrčený.

VIDEO | Paciorrety se zranil o foťák

Okénka pro fotografy jsou v plexiskle pro kvalitnější fotky, fotograf ale nesmí své náčiní používat, když jsou hráči v jeho blízkosti. To ale troufalý pán porušil. A co víc, jednalo se o týmového fotografa soupeře z Bostonu!

Viditelně naštvaný Paciorrety dal fotografovi jasně najevo, že tohle přepískl. Když kolem něj po nešťastné situaci projel, bouchl hokejkou nad něj do plexiskla. Na lavičce ještě situaci vysvětloval rozhodčímu i spoluhráčům a nechápavě kroutil hlavou.

Přestože útočníka Montrealu zápěstí evidentně bolelo, zápas dohrál a mohl si po závěrečném hvizdu náležitě vychutnat výhru 5:1 v prestižním duelu.

Velký rozhovor o Winter Classic s českým útočníkem Tomášem Plekancem čtěte v nedělním deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud