3. ledna 2016 • 14:05

Jágr vtipkuje o ranaři z Utkání hvězd: Rvačka mě určitě zabije

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět s humorem reagoval Jaromír Jágr na svou nominaci na Utkání hvězd NHL, které se bude hrát 31. ledna v Nashvillu. Třiačtyřicetiletý útočník původně žádal fanoušky, aby pro něj nehlasovali, protože by nový formát utkání tři na tři nemusel přežít. Nyní čtvrtý nejproduktivnější hráč historie NHL komentoval fakt, že příznivci v hlasování vybrali za kapitána nejen jeho, ale i bitkaře Johna Scotta z Arizony.



"Fanoušci, bál jsem se, že hra tři na tři v All Star Game by mě mohla zabít. Víc se obávám, že rvačka s Johnem Scottem mě zabije určitě," napsal Jágr na twitteru a uvedl i Scottovy parametry 6,8 stop (203 centimetrů) a 300 liber (136 kilogramů), přičemž hmotnost pořízka s 11 starty a jednou asistencí v této sezoně NHL nadsadil přibližně o 40 liber (18 kilogramů).

Jágr ovládl hlasování mezi hráči Atlantické divize, byl zvolen kapitánem a poprvé od roku 2004 by se měl opět All Star Game zúčastnit. Dalšími kapitány jsou Patrik Kane z Chicaga (Centrální divize), Alexandr Ovečkin z Washingtonu (Metropolitní divize) a Scott (Pacifická divize), který se stal další hříčkou hlasování fanoušků.

Loni se například dostal do výběru lotyšský útočník Zemgus Girgensons díky obrovské podpoře z rodné země. V sezoně 2006/07 to zase byla snaha dostat na All Star Game obránce Vancouveru Roryho Fitzpatricka, která těsně nevyšla.

Třiatřicetiletý Scott, který má v NHL bilanci 285 utkání, 11 bodů a 542 trestných minut, doufal v průběhu hlasování, že k jeho nominaci nedojde. Nyní potvrdil, že se prestižní exhibice zúčastní. "Hlavním důvodem je rodina a mé děti. Bude to zábava a zkušenost s něčím, o čemž jsem nikdy nesnil," uvedl Scott, který se o své účasti radil i s dalšími bitkaři v soutěži a podpořil jej například i Kane.

VIDEO: Scottova jediná bitka v letošní sezoně

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud