22. ledna 2016 • 13:48

Klobáska přežila! Veterán po ráně do slabin vystavil suspenzor

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V červnu oslaví ostřílené křídlo Edmontonu Matt Hendricks 35. narozeniny. Navzdory pokročilému hokejovému věku majitel 446 startů v NHL ze svého herního pojetí neslevuje. Bránění, bloky, tím ve čtvrté lajně Oilers dominuje. V nočním zápase s Dallasem ho jeho obětavost málem stála vážné zranění v pro muže nejchoulostivějším místě.



V 16. minutě druhé třetiny za stavu 2:0 pro domácí Dallas při přesilové hře mocně napřáhl na modré čáře zadák Stars Alex Golisky. Bum, raketa z jeho hole se zastavila v Hendricksově rozkroku.

Takřka stokilový Američan se skácel k zemi a zpět na brusle a následně do šatny se odporoučel v doprovodu maséra. Goligoski jen opařeně mžoural očima na kostku nad ledem, věděl, že tohle muselo jeho soupeře bolet.

VIDEO: Podívejte se na obětavý zákrok Hendrickse


Po zápase, který skončil výhrou třetího nejlepšího týmu NHL Dallasu 3:2, umístil Hendricks na Twitter fotografii bombou poškozeného suspenzoru.

"Musím poděkovat výrobci, zachránil mi klobásku," napsal s humorem bývalý útočník Colorada nebo Washingtonu.

 

"Mají výborné střelce, kteří zápas rozhodli. My také měli své šance, ale nestačilo to," smutnil po utkání Jordan Eberle, jehož Edmonton se krčí na posledním místě v Západní konferenci a na postup do bojů o Stanley Cup to ani letos nevypadá.

Oilers si vyřazovací část zahráli za posledních deset sezon jen jednou. V ročníku 2005/06 prohráli až ve finále s Carolinou 3:4 na zápasy.

Hendricksův suspenzor zničený bombou od modré v podání Alexe Goligoskiho
Hendricksův suspenzor zničený bombou od modré v podání Alexe Goligoskiho

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud