Zdeněk Janda
17. února 2016 • 06:24

Rozpáraný Hertl má další stehy! Víc než všichni ostatní, pousmál se

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z USA | A další stehy! Hokejový útočník Tomáš Hertl má obličej ozdobený čerstvým šrámem. „Tak už toho snad bylo dost, ne?“ pousmál se, když se po zápase jeho San Jose na ledě Tampy Bay chvíli před odjezdem týmového autobusu zvedl ze stolu, na němž mu týmový lékař ránu spravil. Náladu mu mohl spravit výsledek, Sharks vyhráli 4:2, Hertl si připsal jednu asistenci. A celkem dvanáct stehů…



Během třetí třetiny po zásahu pukem pelášil na střídačku. Držel se za bradu. Bylo jasné, co bude následovat. Šití. Pokolikáté už!

„Jenom na obličeji mám za ty necelý tři roky, co tady hraju, více stehů než všichni další hráči dohromady na celém těle,“ pobaveně reagoval útočník.

Tentokrát si zásah vyžádal osm vnějších, a čtyři vnitřní štychy. „Už minule jsem říkal, že jsem si to snad vybral. Takže teď konečně?“ dodal Hertl , jenž bodoval podruhé v řadě a opět hrál v elitní formaci vedle osvědčených es (Joe Thornton a Joe Pavelski).

Na větší rozhovor neměl čas, ihned z ošetřovny pelášil na autobus. Ve čtvrtek jeho tým hraje proti Panthers, nastoupí tedy proti svému velkému vzoru Jaromíru Jágrovi . Muži, od něhož Hertl, o generaci mladší, odkoukává hlavně stabilní hru u mantinelu.

Tentokrát to o generaci mladší krajan bude muset zvládnout s dalším šrámem. Ještě před odletem si pořídil "selfie" s názvem: Další stehy do sbírky. Teď věří, že místo toho bude sbírat výhradně góly a nahrávky. Šrámů už bylo dost.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud