19. února 2016 • 13:55

Řezničina v NHL? Hvězda Toronta sejmula kapitána Rangers

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to ukázkový příklad útoku na hlavu, ještě k tomu loktem. Sotva se obránce Ryan McDonagh vrátil do sestavy New York Rangers po otřesu mozku, který mu způsobil Wayne Simmons z Philadelphie, inkasoval další brutální úder do hlavy. Na konci první třetiny utkání v Torontu ho zasáhl ramenem na čelist Leo Komarov.



Momentálně nejproduktivnější hráč Maple Leafs se v obranném pásmu rozjel ke McDonaghovi a kapitána Rangers sejmul vysunutým loktem. Za svůj nebezpečný výpad byl vyloučen do konce zápasu.

McDonagh po předchozím ataku od Simmondse vynechal čtyři utkání a po zranění nastoupil poprvé. Po úderu od Komarova zůstal na střídačce a strávil tam 62 vteřin, které zbývaly do konce třetiny. Po přestávce se do hry nevrátil. Podle vyjádření klubu z preventivních důvodů.

Finský útočník s estonskými kořeny Komarov byl jediným zástupcem Toronta v nedávném All-Star Game NHL. Zároveň je proslulý tvrdou, nekompromisní hrou. Během kariéry v NHL ale ještě nikdy nebyl suspendován. Tentokrát se všeobecně předpokládá, že případ dohru u ligové disciplinárky mít bude.

„Všichni jsme to viděli. Nechám ligu, ať o tom rozhodne. Hlavně doufám, že (McDonagh) bude v pořádku. Ještě než se zranil, byl náš nejlepší obránce, a kandidát na Norris Trophy. Ptám se, kdyby to byl Sidney Crosby . Jaké by to mělo následky?“ pravil kouč Rangers Alain Vigneault.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud