9. března 2016 • 17:13

Nakládal má oko jako z hororu. Vypadám děsivě, směje se bek

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teď už se Jakub Nakládal usmívá, ale mohlo být podstatně hůře. Český obránce ve službách Calgary inkasoval v sobotu v Pittsburghu nepříjemný úder holí do oka a přiznal, že v tu chvíli se bál nejhoršího. "V první chvíli jsem si myslel, že je doopravdy zle," přiznává už s úsměvem na tváři. Hororově vyhlížejícího oka, zalitého temnou krví, si u něj nejde nevšimnout.



Hledat bělmo v pravém oku Jakuba Nakládala? To by v těchto dnech bylo absolutně zbytečné. Vlastně by se dalo říci, že obránce Calgary teď vidí rudě. Pro něj je ale důležité, že vůbec vidí. "V Česku jsem kdysi podobné incidenty viděl a vždycky vypadaly děsivě. Jeden z mých kamarádů dokonce kdysi musel na operaci a vynechal i část sezony," řekl Nakládal pro oficiální klubové stránky.

To Nakládalovi nehrozí, i když jedno utkání už pro jistotu musel vynechat. Rána od útočníka Toma Kühnhackla vypadala opravdu nepříjemně a bývalému obránci Pardubic nepomohlo ani hledí. V čase 31:42 zmizel Nakládal nadobro v šatně a na řadu přišla péče lékařů, jenž museli zkontrolovat, zda je v pořádku sítnice.

VIDEO: Nebezpečné zranění Nakládala

"Vážně jsem byl hodně vyděšený, nikdy nevíte, co se může stát. Hlavně, když jde o oko. Ale teď už se cítím dobře a jsem šťastný, že to takhle dopadlo," popisoval český obránce celou sitauci, která údajně byla nejhorší krátce po celém incidentu během lékařského vyšetření. V tu chvíli se minuty táhly a Nakládal jen čekal na verdikt.

Teď už se zase jen usmívá, na tréninku se objevil hned v neděli a vše probíhalo bez výraznějších potíží. "Je tam jen krev, vidím, a to je důležité. Jen vypadám děsivě," smál se osmadvacetiletý obránce.

Ten od své premiéry 9. února nastupuje téměř pravidelně a po úspěšném snažení na farmě v AHL ve Stocktonu je vidět, že pro závěr sezony u Flames zjišťují, zda-li se jim pro další ročník vyplatí nabídnout obránci nový kontrakt. Nakládal hraje velmi slušně, před svým zraněním sebral ve 12ti zápasech dva body (1+1).

"Jsme teď hlavně rádi, že jeho oko je v pořádku. Vyhnuli jsme se s velkým štěstím opravdu vážnému problému!" řekl médiím kouč Bob Hartley. Jestli bude k dispozici pro noční utkání proti Nashvillu se zatím neví.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud