13. března 2016 • 09:52

Jágr vymyslel SUPER trik a šel dřít s vestou: Do hrobu si to nevezmu

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozjetá Philadelphia narazila, po prohře 4:5 po nájezdech na Floridě skončila její třízápasová vítězná šňůra. Komu spílat? Jaromíru Jágrovi, autoru dvou gólových asistencí, který hraje v úžasné formě. Z posledních tří zápasů vyrýžoval pět bodů a ve 44 letech je nejproduktivnějším Čechem v NHL.



Jágrova tlupa v souboji s Flyers, kteří stále postrádají zraněného Jakuba Voráčka, vedla 1:0, poté prohrávala 1:2 a 2:3. Ve třetí třetině domácí dvěma trefami za 65 sekund vývoj zase překlopili, aby dvě minuty před koncem znovu srovnal účty Shayne Gostisbehere, nejproduktivnější obránce mezi nováčky.

"Divočina. Prostě hokej nahoru, dolů," hlásil v rozhovoru pro klubový web Jágr. "I když vedli o jednu branku, nepochyboval jsem, že to dokážeme vyrovnat. A oni smýšleli ve stejném duchu, kdokoliv šel do vedení, druhý tým ho záhy srovnal," rozprávěl majitel 53 bodů v letošní sezoně (23+30).

Jágr vymyslel nový trik

Nejlepší akci zápasu Jágr předvedl ve 32. minutě, kdy převzal kotouč, typickým způsobem pozadím odclonil obránce Flyers Nicka Schultze a zadovkou naservíroval puk Jonathanu Huberdeauovi. Vyrovnáno 2:2, diváci v BB&T Center byli nadšení a na tribunách se mávalo českou vlajkou.

VIDEO: Podívejte se na Jágrův úžasný pas

"Můj nový trik," smál se Jágr, když před novináři popisoval své nacouvání do Schultze. "Chtěl jsem ho těm dětem ukázat, než skončím. Přece si ho nevezmu sebou do hrobu," šprýmoval dobře naladěný Jágr. K radosti měl důvod, Florida díky výhře 5:4 v nájezdech navýšila svůj náskok ve Východní konferenci na devátou Philadelphii na devět bodů, s účastí v play off to 14 zápasů před koncem základní části vypadá slibně.

Důležité bodíky letos Panthers získávají v nájezdech, bilance sedmi výher z deseti rozstřelů je nejlepší v celé NHL. "Prostě jsem jel a chtěl proměnit, žádná věda," popisoval pro NHL.com svůj vítězný nájezd proti Philadelphii Aleksandr Barkov. "Je to o sebevědomí, o ničem jiném. A to teď mám na slušné výši," pokračoval Barkov, který vstřelil vítězný gól v nájezdech už ve čtyřech zápasech.

Místo odpočinku fitko

"Vydřené dva body, opravdu moc důležité. Flyers sem přijeli v dobrém rozpoložení, aktuálně hrají výborně, o to mám větší radost," řekl klubové televizi po zápase kouč Panthers Gerard Gallant.

A Jágr? Uspokojení z další výhry český veterán neuznává, hned po zápase zamířil do tělocvičny, kde svému tělu oděnému do dvou vest se závažími ještě pořádně naložil. "1:30 ráno, stále makám. Skončil zápas, ale mám stále dost energie, tak jsem si šel zacvičit. Play-off se blíží, tak musim být připraven, nechci udělat ostudu," napsal na svůj oficiální facebookový profil, kterého čeká další zápas v noci z pondělí na úterý, kdy se venku utká s New York Islanders.

"Když chcete být lepší než soupeř, musíte pracovat (trénovat), když on spí," uzavřel na Facebooku Jágr.

Jaromír Jágr po zápase s Philadelphií hned komunikoval na Facebooku se svými fanoušky Jaromír Jágr po zápase s Philadelphií hned komunikoval na Facebooku se svými fanouškyFoto Facebook.com

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu 

Jaromír Jágr po výhře nad Philadelphií zamířil do tělocvičny
Jaromír Jágr po výhře nad Philadelphií zamířil do tělocvičny

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud