23. března 2016 • 13:02

NHL otvírá dveře hezounovi. Toronto má zájem o modela od Versaceho

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Henriku Lundqviste třes se, konkurence se blíží. Gólmanská? To asi zatím ne, ale švédský brankář by brzy mohl přijít o pověst největšího hezouna mezi hokejisty v NHL. Na brány nejlepší soutěže světa totiž klepe třiadvacetiletý Mantas Armalis z Litvy, muž, který je zvyklý chodit po přehlídkovém molu a prezentovat módní značky jako je například Versace.



Před pár dny se v Torontu objevila informace o tom, že Maple Leafs mají zájem posílit brankoviště o tohoto fešáka chytajícího za švédský Djurgarden. Každé jméno, které se propírá v této hokejové mecce je okamžitě pod maximálním drobnohledem. To by mohlo Armalisovi vyhovovat, na pohledy okolí je zvkylý. "Panejo, viděli jste ty jeho lícní kosti?" komentoval například kanadský bloger Tom Hunter na Twitteru.

Mantas Armalis na přehlídkovém moleFoto Profimedia

Je to tak, kdo o Litevce okem zavadil, nějakou chvíli ho asi neodtrhl. Armalis je skutečný krasavec. Kromě hokejové kariéry si vyzkoušel i tu modelingovou a v letech 2012-2013 dokonce předváděl pro Versaceho. "Značka jako je Versace potřebuje tváře a gladiátorské postavy plné svalů jako má Mantas," řekla o něm kdysi samotná Donatella Versace.

Hokejově to ale také není vůbec špatné, letošní ročník začínal jako dvojka za zkušeným Mikaelem Tellqvistem (mimo jiné bývalým gólmanem Toronta), ale po jeho zranění se dostal do hry a dařilo se mu. Celkem si připsal 16 výher a stejný počet proher, průměrně inkasoval 2,42 gólu na zápas a jeho procentuální úspěšnost zákroků dosáhla 91,8%.

O Armalise není zájem jen u Maple Leafs. Mladého brankáře sledují například také v Carolině či Calgary, ale v Torontu má zase slušného zastánce. Za basketbalové Raptors tam totiž hraje Litevec Jonas Valanciunas. "Toronto je skvělé město," přesvědčoval na Twitteru Armalise.

Každopádně ať zamíří kamkoliv, u ženského publika má vyhráno už před prvním utkáním.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud