30. března 2016 • 16:18

Otřesený Polák na kolenou. Brutálně ho sundal kámoš Justina Biebera

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Roman Polák přišel v únoru do San Jose z Toronta s pověstí nesmlouvavého beka, který by měl v zadních řadách tvrdit muziku. Daří se, Sharks si i díky jeho pomoci dokázali hladce zajistit postup do vyřazovacích bojů. Ale ten poslední dobou českého beka bolí. Nedávno ho celkem neférově zbušil Darnell Nurse z Edmontonu a teď Poláka nečistě sestřelil mladík Jake Virtanen z Vancouveru. Čeká ho jako Nurseho dodatečný postih?



Jake Virtanen je nadaný kanadský mladík. V roce 2014 si ho Canucks vybrali na draftu hned jako šestku, nic tedy neodporuje názoru, že je to skutečný šikula. Chlapík, jehož tatínek je Fin, v sobě ale krom technických dovedností má také ty fyzické. Už v přípravě na nový ročník se předvedl parádním hitem na Connora McDavida.

Tentokrát byl ale jeho střet hodně za čarou. Devatenáctiletý útočník si vyhlédl Romana Poláka, jenže ho atakoval hodně pozdě poté, co odehrál kotouč. Bek Sharks ránu nečekal a chvíli mu trvalo, než se z ledu zvedl. Obratem putoval do šatny, stejně jako Virtanen, který vyfasoval trest do konce utkání za nedovolené bránění.

VIDEO | Drsný zákrok na obránce Poláka

"Byl to tvrdý střet, ale bylo to rameno na rameno. Rozhodně jsem mu nechtěl ublížit," řekl sám vyloučený po zápase. "Na ledě jsem to moc dobře neviděl, ale opakovaný záběr potvrdil, že rána asi přišla trochu pozdě. Uvidíme, co na to řekne vedení ligy," řekl pro TSN trenér Vancouveru Willie Desjardins.

Pro Virtanena nemluví ani nedávný výrok vedení soutěže, které na čtyři utkání distancovalo Jareda Bolla z Columbusu, jenž v duelu proti Philadelphii také vyfasoval trest do konce utkání za nedovolené bránění.

To skutečně pro velkého kamaráda popové hvězdy Justina Biebera nezní moc dobře...

MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 3. • 04:00
Vancouver Canucks
Vancouver Canucks
1:4
ONLINE
30. března
04:00
San Jose Sharks
San Jose Sharks
Góly

Domácí: 26:21. Higgins

Hosté: 20:20. Pavelski, 39:49. Couture, 54:01. Couture, 59:44. Couture

Sestavy

Domácí: Markström (Miller) – Weber, Hamhuis, Pedan, Hutton, Biega, Bartkowski – Hansen, Sedin H., Sedin D. – Virtanen, Granlund, Baertschi – Etem, Horvat, Higgins – Burrows, Gauce, McCann

Hosté: Reimer (Jones) – Burns, Martin, Braun, DeMelo, Polák, Dillon – Pavelski, Thornon, Hertl – Spaling, Couture, Donskoi – Wingels, Marleau, Karlsson – Zubrus, Tierney, Haley

Rozhodčí

Luxmore, Sutherland – Galloway, Knorr

Stadion

Rogers Arena, Vancouver

Návštěva

18 570 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud