13. dubna 2016 • 20:30

To je TATAR. Slovenský útočník si zabouchl doma klíče, pomohli hasiči

Autor: mah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Menší komplikace se přihodila slovenskému útočníkovi Tomáši Tatarovi v přípravě na začínající play off NHL. Střelec Red Wings si ve svém domě v Detroitu zamkl klíče a několik minut se marně dobýval zpět. Ke svému štěstí pětadvacetiletý útočník bydlí kousek od místní požární stanice, kde vyhledal náhlou pomoc.



Hasiči mu v prekérní situaci neprodleně pomohli a slovenský útočník tak nemusel dlouho mrznout venku. Tatar na oplátku partu hasičů obdaroval svým dresem s věnováním a vzkazem „Děkuji za mou záchranu“.

Vtipná situace, která se nejspíše několikrát stala každému z nás, rychle zaplavila sociální síť Twitter s fotkou slovenského útočníka v obložení požárníků. 

Spoluhráč českého brankáře Petra Mrázka doufá, že podobné štěstí bude mít v letošním play off, kam se jeho Detroit probojoval po pětadvacáté v řadě. V repríze prvního kola z loňské sezony tradiční celek vyzve Tampu Bay Lightings. První utkání je na programu v noci ze středy na čtvrtek. Oplatí Red Wings soupeři loňské vyřazení po sedmi zápasové sérii? 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud