15. dubna 2016 • 05:00

Bez smilování! Uteklo pár minut, Jágr po dohraném střetu zůstal ležet

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Respekt, který Jaromír Jágr pobírá napříč ligou, je obrovský. Člověk nemusí být nijak extrémně všímavý, aby to viděl. Jenže teď se hraje o Stanley Cup, tady si hráči skutečně nic nedarují a Jágr, který o Pohár nehrál už tři roky, si to rychle uvědomil. To když ho hned na začátku zápasu na mantinel poslal nováček Ryan Pulock z NY Islanders. Jeho tým vyhrál první zápas v sérii 5:4.



Výtečné tempo měl od začátku první zápas série mezi Floridou a Islanders. Hokej byl plný střetů a soubojů, přesně takový, jaký by měl v nejdůležitějších zápasech sezony být. Jaromír Jágr si toho všimhl hned na startu první třetiny utkání, když si dojížděl k bráně hostí a jedenadvacetiletý obránce Ryan Pulock, s patnácti starty v NHL, ho čistě, ale nemilosrdně dohrál.

Veterán se pěkně tvrdě celým tělem přilepil na mantinel a pár vteřin se mu nechtělo z ledu. Aby ne, byla to slušná pecka a Jágrova hvězdná aura jako kdyby v průběhu sezony ligovou hvězdu chvílemi dokázala podobných střetů uhlídat. Tady to tak ale nebude, soupeř nebude mít žádný přehnaný respekt.

Jágr byl během chvíle znovu na ledě a vysloužil si hromový aplaus publika. Jenže o pár minut později se ocitl v hromadné potyčce, zkrátka od počátku série bylo jasné, že Islanders si nebudou brát servítky a Jágrovi se pokusí každé střídání pořádně znechutit.

"On už takových zápasů v kariéře odehrál mnoho, moc dobře ví, že to bude tvrdá série a zvládl hned další střídání," burcoval komentátor po první třertině.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu Floridy s Islanders

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 4. • 02:10
Florida Panthers
Florida Panthers
4:5
ONLINE
15. dubna
02:10
New York Islanders
New York Islanders
Góly

Domácí: 01:55. Purcell, 13:51. J. Jokinen, 21:31. R. Smith, 46:56. R. Smith

Hosté: 06:39. Nelson, 16:46. Nielsen, 39:38. Tavares, 42:33. Okposo, 46:01. Strome

Sestavy

Domácí: Luongo (Montoya) – Campbell, Gudbranson, Ekblad, Kulikov, Kindl, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Bjugstad, R. Smith – Purcell, Grimaldi, Hudler – Wilson, MacKenzie, S. Thornton

Hosté: Greiss (Berube) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Pulock – Nielsen, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nelson, Bailey – Prince, Quine, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck

Rozhodčí

Sutherland, Jackson – Amell, Nowak

Stadion

BB&T Center, Sunrise

Návštěva

17 422 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud