5. května 2016 • 21:31

Jágr se domluvil s Floridou na roční smlouvě. Líbí se mi tady, napsal

Autor: iSport.cz, iSport.cz, tej, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zůstává na Floridě. Čtyřiačtyřicetiletý český útočník Jaromír Jágr se dohodl s Panthers na nové smlouvě, podepsal s klubem kontrakt na jeden rok. "Dařilo se mu u nás a jsem rád, že jsme ho podepsali i na příští sezonu," radoval se z podpisu prezident klubu Dale Tallon, který o prodloužení smlouvy informoval na oficiálních stránkách klubu.



Klub se letos měnit nebude. Jaromír Jágr se dohodl s Floridou na prodloužení stávajícího kontraktu o jeden rok. "Jaromír je hráč ze Síně slávy a měl vynikající sezonu po boku Aleksandera Barkova a Jonathana Huberdeaua. Jeho dosavadní výsledky hovoří samy za sebe, je třetí v historickém žebříčku bodování," uvedl na stránkách klubu Tallon.

Tam také upozornil, že podmínky smlouvy se zveřejňovat nebudou. Před rokem slavný kladenský odchovanec podepsal smlouvu se základním příjmem 3,5 milionu dolarů a s bonusy se jeho plat vyšplhal až na 5,1 milionu dolarů. Podle zámořského novináře Chrise Johnstona ze serveru Sportsnet by měl mít plat 4 miliony dolarů a 1,5 milionu dolarů v možných bonusech v závislosti na počtu odehraných zápasů.

Radost z podpisu smlouvy má také trenér Panthers Gerard Gallant. "Jaromír má obrovský vliv na naše mladé hráče a byl klíčovým útočníkem v našem týmu," pochválil legendárního Jágra a dodal: "Jsme rádi, že ho máme zpátky."

Jágr v letošním ročníku vybojoval 66 bodů během 79 zápasů za 27 gólů a 39 asistencí. "Na Floridě se nám líbí. Proto jsem rád, že jsem se s Panthers dohodl na prodloužení smlouvy o další rok," napsal na své facebookové stránce. Pod status přidal i fotografii se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud