15. června 2016 • 14:04

Florida si dělá prostor a hodlá posilovat. Jakou hvězdu přivede?

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobře odehraná sezona a teď podepsat posily. Na Floridě se po nejlepší základní části klubové historie chystají pokračovat v nastoleném trendu a zdá se, že i během července, kdy se otvírá trh s volnými hráči, bude tým Jaromíra Jágra hodně aktivní. Pomalu si uvolnil prostor pod platovým stropem a může začít vybírat. Sahne po některé z velkých ryb?



Florida Panthers ještě během bojů o Stanley Cup prodělali mnoho změn. Novým klubovým logem počínaje a širokou obměnou mnoha "kancelářských" pozic konče. Brzy se začaly dít i změny na soupisce a jsou to takové změny, které jen povedou k dalším.

Na konci května Panthers vyměnili obránce Erika Gudbransona do Vancouveru a uvolnili si tak 2,5 milionu pod platovým stropem. Zbavili se také kontraktu dlohodobě zraněného Marca Savarda (více než 4 miliony dolarů) a pokouší se ještě ze soupisky odstratnit tučný kontrakt Davea Bollanda. Rázem se otvírá luxusní manévrovací prostor.

Novou smlouvu by měl dostat slibný útočník Vincent Trocheck, ale jinak by se v šatně na podzim mohlo objevit několik nových tváří. Velkých jmen nabídne letošní volný trh mnoho, teď už jen po kom sahnout?

Server TSN nabízí jména jako Andrew Ladd, Troy Brouwer či Eric Staal. Chvíli dokonce spekuloval o tom, že by do klubu mohl zamířit také nevyzpytatelný divoch Alexander Radulov, který se po letech hodlá vrátit z KHL.

Nové tváře mohou zamířit i do obrany. Keith Yandle, Alex Goligoski, Dan Hamhuis... Každý z nich by mohl přijít, ale jejich podpis bude aktuální až ve chvíli, kdy se nepodaří prodloužit kontrakt sedmatřicetiletému veteránovi Brianu Campbellovi. Ten je i ve svém věku velmi dobře hodnocený, v uplynulé sezoně byl například třetím nejlepším mužem NHL ve statistice +/-.

Každopádně se zdá, že sahnout se chystají po útočníkovi z prvních dvou řad, špičkovém bekovi a asi i nové brankářské dvojce. Rozhodně čekejte vylepšení!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud