1. září 2016 • 00:00

Voráček zpíval se Springsteenem. Byl otřesný, popichuje Giroux

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Světový pohár pomalu klepe na dveře a globální hokejová elita je v plném zápřahu. K dobré fyzičce patří ale také kvalitní psychická příprava. Jakub Voráček to ví, a proto si před pár dny v New Jersey vyrazil společně s parťákem z Philadelphie a kamarádem Radko Gudasem na koncert svého oblíbence Bruce Springsteena. A samozřejmě si zazpíval. A také se nahrál.



Česká reprezentační opora se svým obdivem k šestašedesátiletému americkému rockerovi vůbec netají. Už před několika lety popisoval zámořským reportérům, jak energické koncerty Springsteena jsou a přiznal se, že jich navštívil více než deset.

Tentokrát se rozvášnil u hitu "Born to run", který mimochodem na stejnojmenném albu vyšel už v roce 1975, tedy o celých čtrnáct let dříve, než se Voráček vůbec narodil. Od příští sezony nejlépe placený Čech v NHL zprostředkoval svým příznivcům parádní pěveckou vložku a ukázal i jemně se do rytmu vlnícího kolegu Gudase .

Video pak publikoval na svém twitterovém účtu a asi nečekal, že ho převezme i oficální stránka NHL. A vyjádřil se i kanadský útočník a kapitán Flyers Claude Giroux. "To video už jsem viděl, je to otřesnej zpěvák," řekl na adresu svého dobrého kamaráda, se kterým má ve zvyku se popichovat. "Ale vím, jak moc Bruce zbožňuje."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud