16. listopadu 2016 • 13:40

Polák sroloval Forsberga a pral se. Kanaďan ho poslal na led

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé v sezoně a počtrnácté v NHL shodil v úterý český silák Roman Polák rukavice. Obránce Toronta byl vyzván kapitánem Mikem Fisherem z Nashvillu poté, co hlavní hvězdu soupeře Filipa Forsberga nešetrně seznámil s mantinelem v Air Canada Centre. Na led padl reprezentační zadák jako první.



Střet Poláka s Forsbergem rozdělil fanoušky na dvě strany. Jedna beka Leafs hájí a tvrdí, že střet sice vypadal nebezpečně, ale vyplynul ze hry. Což navíc potvrdili i sudí, kteří kromě pěti minut za bitku třicetiletého hráče dál netrestali. Opačná si stěžuje, že šlo o nešetrný střet, při kterém se mohla švédská hvězda nepříjemně zranit.

VIDEO: Rvačka Poláka s Fisherem

Obrázek si může každý udělat sám, každopádně ať to je jakkoliv, jedním mužem, který nehodlal čekat na opakovaný záběr ani žádné verdikty byl Mike Fisher.

Hostující útočník, který byl v létě zvolen sedmým kapitánem v historii mužstva, ukázal, proč je respektovanou personou. Na urostlého Poláka se nebojácně vrhl a i když se v jejich bitce nedalo napočítat moc úderů, všechny rozdával Kanaďan. Sudími byl pak pěkně vytrestán a zápas zakončil se sedmnácti trestnými minutami na kontě.

České rvačky v sezoně:
Radek Faksa - 1
Ondřej Palát - 1
Roman Polák - 1
Andrej Šustr - 1

A to ještě nevěděl, co jeho tým čeká. Rvačka se odehrála ve 23. minutě, tehdy jeho Predators prohrávali jen 1:2. Nakonec z toho byl debakl 2:6 a také tři záporné body na Fisherově kontě.

„Před zápasem jsme hodně probírali to, jak se nám venku nedaří a chtěli jsme to prolomit. To se nám dneska teda nepovedlo," mračil se po bitvě hostující útočník Ryan Johansen, který se letos zatím střelecky trápí. Je jedním z hráčů, na které se u Predators spoléhá, ale na kontě má zatím jediný gól...

VIDEO: Sestřih utkání Toronto - Nashville

MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 11. • 01:30
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
6:2
ONLINE
16. listopadu
01:30
Nashville Predators
Nashville Predators
Góly

Domácí: 01:04. Marner, 14:04. J. van Riemsdyk, 27:52. J. van Riemsdyk, 47:18. Komarov, 53:38. J. van Riemsdyk, 55:23. W. Nylander

Hosté: 17:53. Neal, 36:09. Arvidsson

Sestavy

Domácí: Andersen – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Marinčin, Hunwick (A) – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Hosté: Mazanec – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal (A) – C. Wilson, Ribeiro, C. Smith – Forsberg, Fisher (C), Järnkrok – Bass, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

Rozhodčí

Graham Skilliter, Kevin Pollock – Shandor Alphonso, Steve Miller

Stadion

Air Canada Centre, Toronto

Návštěva

19 342 diváků

Tuhle střelu Marek Mazanec chytil
Tuhle střelu Marek Mazanec chytil

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud