21. listopadu 2016 • 18:44

Hlavní hvězdou týdne v NHL byl zvolen tahoun Los Angeles Carter

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavní hvězdou uplynulého týdne v NHL byl vyhlášen útočník Jeff Carter, který ve třech ze čtyř zápasů Los Angeles dal vítězný gól. Jednatřicetiletý kanadský hokejista sice začal týden porážkou 1:4 s Coloradem, při níž se neprosadil, pak si ale v zápasech proti Edmontonu, New Jersey a Anaheimu připsal rozhodující branku.



V nedělním duelu s Anaheimem skóroval Carter dokonce dvakrát, navíc přidal asistenci a překonal hranici 600 bodů v základní části NHL v kariéře. V této sezoně dal už pět vítězných gólů, což ho řadí na první místo v této statistice v lize. S bilancí devíti branek a osmi asistencí z 20 zápasů je nejproduktivnějším hráčem Los Angeles.

Druhou hvězdou týdne se stal brankář Cam Ward, který vychytal Carolině tři výhry. Proti San Jose si při vítězství 1:0 připsal první čisté konto v sezoně. Poté pomohl Hurricanes zdolal Montreal 3:2 a Winnipeg 3:1.

Třetí místo v anketě obsadil švédský útočník Nicklas Bäckström, který ve čtyřech zápasech Washingtonu v minulém týdnu zaznamenal čtyři góly a stejný počet asistencí. Blýskl se hlavně v zápase s Pittsburghem, v němž přispěl k vítězství 7:1 dvěma trefami a třemi přihrávkami.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud