27. ledna 2017 • 11:55

Sudí zapomněl v NHL na mikrofon a chrlil nadávky. Ostuda, zlobil se agent

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté na ledě pro ostré slovo nejdou daleko, to není žádné tajemství. Kde se vyplatí slušná mluva je ale debata s rozhodčím. Špatně volené slovo může znamenat pobyt na hanbě. Pěkně okořenit výměnu názorů dokáže také sudí, což předvedl ve čtvrtek v zápase mezi Nashvillem a Columbusem Frederick L’Ecuyer. A okamžitě se strhla debata.



Vášně rozpoutal obyčejný dvouminutový trest pro obránce Ryana Murrayho, který šel pykat za nedovolené bránění. L’Ecuyer se tradičně postavil k boxu trestoměřičů, ale ještě než své rozhodnutí stihl sdělit, otočil se směrem k hráčům. „F**k you," zahlásil dvakrát a slyšel to úplně každý.

Video se okamžitě rozšířilo po internetu a jedním z hlasitých kritiků jednání rozhodčího je i vlivný hráčský agent Allan Walsh, který hned reagoval na Twitteru.

„Podle mého názoru je to ostuda. NHL by měla mít jasně daná pravidla, která by zakazovala sudím takto s hráči komunikovat," napsal.

S pozitivním ohlasem se ale zrovna nesetkal. Ostrý výraz zkrátka do sportu patří a je jedno, ze které strany přichází. „Sudí schytají nejvíce urážek ze všech a přesto by měli mít ještě vyšší standard?" odpovídal Walshovi bývalý bek a trojnásobný vítěz Stanley Cupu Aaron Ward a hodně se divil.

Jaký je váš názor?

MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 1. • 02:05
Nashville Predators
Nashville Predators
4:3
ONLINE
27. ledna
02:05
Columbus Blue Jackets
Columbus Blue Jackets
Góly

Domácí: 25:41. Järnkrok, 29:01. Zolnierczyk, 46:03. C. Smith, 51:18. C. Smith

Hosté: 09:25. Saad, 49:12. Werenski, 57:11. R. Murray

Sestavy

Domácí: Rinne (Saros) – Irwin, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Watson, Fisher (C), C. Smith – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Sissons, Zolnierczyk.

Hosté: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Harrington – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Calvert, Dubinsky (A), Atkinson – Jenner (A), W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

Rozhodčí

Lee, L'Ecuyer – Grandt, Kovachik

Stadion

Bridgestone Arena, Nashville

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud