6. února 2017 • 18:42

To byla rána. Hertl schytal pecku a byl ošetřován, parťák se za něj pobil

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokej v NHL se valí a neptá se. Sotva se Tomáš Hertl stihl vrátit do sestavy San Jose a trochu se rozkoukat, už schytal pořádnou pecku. V sobotním utkání proti Arizoně (2:3 po sam. nájezdech) ho sestřelil v rohu kluziště hitem na hranici pravidel Lawson Crouse a českého borce se jel zastat kolega Brenden Dillon. Vzešla z toho parádní bitka, kterou přímo v hale ocenil Crousův otec.



Hertl není žádný drobeček, měří téměř 190 centrimetrů a váží skoro metrák. Devatenáctiletý Crouse je přesto ještě urostlejší a svoje parametry umí použít, což předvedl v první řadě když Hertla poslal na mantinel, pak když tasil pěsti proti Dillonovi.

VIDEO: Dillon mstil zákrok na Hertla

Útočníkovi Sharks se z ledu moc nechtělo a těžko se divit, ránu z boku úplně nečekal, většina expertů byla překvapena, že Crouse ze souboje odjel bez dvou trestných minut. Nakonec jich musel přijmout pět. Dillon se ho neptal.

Obránce s indiánskými kořeny se stal podle odborného serveru hockeyfights.com vítězem rvačky, ale byla to slušná a vyrovnaná podívaná. Hertla mezitím ošetřovali na střídačce.

Rvačka hodně potěšila také v lóži Arizony, kterou zrovna obývali tatínkové hráčů Coyotes. Mike Crouse by mohl být vyděšený, ale místo toho byl z aktivity své ratolesti štěstím bez sebe. Mával synovým dresem a bavil se. Prostě pyšný otec.

VIDEO: Sestřih utkání San Jose - Arizona

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 2. • 04:30
San Jose Sharks
San Jose Sharks
2:3
ONLINE
5. února
04:30
Arizona Coyotes
Arizona Coyotes
Góly

Domácí: 37:15. Dillon, 42:18. Couture

Hosté: 32:23. Doan, 42:44. White, . Vrbata

Sestavy

Domácí: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Meier, Tierney, J. Ward – Labanc, Haley, M. Karlsson.

Hosté: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan – J. McGinn, Burmistrov, Domi – Crouse, Martinook, White.

Rozhodčí

Hanson, Rank – Gibbons, Murchison

Stadion

SAP Center, San Jose

Návštěva

17 562 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud