22. července 2017 • 20:45

Jágr už je v Česku! Na letišti se fotil s fanoušky, zamířil i na stadion

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Jaromír Jágr je zpět v Česku, kam přiletěl v pátek odpoledne. V sobotu se česká legenda objevila na kladenském zimním stadionu, kde odstartoval druhý turnus hokejové školy. Bývalý útočník Floridy se v posledních týdnech odmlčel a mluvilo se o jeho jednání s kluby NHL. Dokonce se spekulovalo o tom, že byl Jaromír Jágr spatřen v Kanadě, kde měl jednat s Ottawou. O jeho budoucnosti by tak mohlo být brzy jasno.



Kladno má svou hvězdu opět doma. Jaromír Jágr v pátek přiletěl ze zámoří a na letišti s úsměvem vyhověl fanouškům s žádostí o fotku. "Dnešní odpoledne na Ruzyni. Celkem náhodička, ale stálo to za to," napsal ke společné fotce na Instagramu uživatel jarda.horacek.921.

Druhý nejproduktivnější hokejista historie NHL se z letiště okamžitě vydal domů a v sobotu už se hlásil na zimním stadionu Rytířů, kde odstartoval druhý turnus místní hokejové školy, na které se už objevila řada hvězd. 

Návrat Jaromíra Jágra může značit také jistý posun v jednání o další smlouvě v NHL. Po konci na Floridě je 45letý útočník stále volným hráčem a fanoušci v zámoří se předhání v tipech, kde nakonec zakotví.

Česká legenda se přes letiště nedostala bez zájmu fanoušků
Česká legenda se přes letiště nedostala bez zájmu fanoušků

Vlnou na klidném moři pak byla informace o tom, že byl Jaromír Jágr spatřen v Kanadě, kde měl jednat s Ottawou. Ač se jednalo o nepotvrzenou informaci, smysl by dávala a možná se v nejbližších hodinách, dnech či týdnech dočkáme posunu.

O Jaromíru Jágrovi je totiž známé, že rád ví, do čeho jde a praktikoval to například před podpisem smlouvy v New Jersey, kde si nejprve prohlédl zázemí organizace v Newarku. 

Ať to bude Ottawa, nebo ne, je docela možné, že zmíněnou kontrolu už má hokejová legenda za sebou i tentokrát a vše teď nechává na agentovi Petru Svobodovi, který dojedná zbývající náležitosti.

Jisté je, že Jaromír Jágr nebude pokračovat na Floridě. Ze hry je také návrat do Philadelphie a příchod Jussiho Jokinena zřejmě zhatil i myšlenky na Edmonton. Z Kanady se však zmiňuje například Calgary i Montreal, ale ve hře je spousta dalších týmů a mluví se také o návratu do KHL.

Je to tam😄💪🏽 #airport #jarda #priletel 🏒

Příspěvek sdílený Denisa Lazurová (@denisalazurova),Čec 21, 2017 v 8:49 PDT

Dnešní odpoledne na Ruzyni, celkem náhodička,ale stála za to,jardo díky,za fotečku

Příspěvek sdílený Jarda Horacek (@jarda.horacek.921),Čec 21, 2017 v 12:16 PDT

Jelínek: Gloriola kolem Jágrovy dřiny je nadsazená, Plíšková má na víc
Video se připravuje ...

Šílenství kolem Jágra! Fanoušci ho chtejí všude, posílají mu nabídky přes Twitter
Video se připravuje ...

Hertl o Jágrově konci na Floridě: Není nejmladší, k hokeji to patří
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud