Miroslav Horák
19. října 2017 • 04:55

Hudlerovu kariéru ohrožují záhadné problémy, léčí ho doktor celebrit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kariéra jednoho z nejžádanějších českých hokejových útočníků poslední dekády Jiřího Hudlera (33) se dostala do svízele, civí v mlze. Mraky jsou husté, není snadné je rozfoukat. Do jisté míry to má na svědomí nedávný incident při cestě z USA, kdy po návratu do Prahy byl Hudler zadržen policií a následně obviněn z přestupku občanského soužití. Ale nejde zdaleka pouze o to. Šampion Stanley Cupu kvůli přetrvávajícím zdravotním trablům nemůže hrát hokej. A není jisté, kdy a zda se vůbec vrátí.



Jiří Hudler za své výstřelky v oblacích pyká propíráním i na nehokejových stránkách novin, velké haló vyvolaly převzaté články z Česka mezi hokejovou komunitou i v zámoří. Bývalý reprezentant se dostal do řečí, ve hře je civilní postih. Držitele Stanley Cupu z roku 2008 to štve, ne že ne. Ale mnohem víc ho drásá nejistá budoucnost v hokejové branži. Což je zase úplně jiný příběh než nedávná story mezi mraky.

Podrobnosti o Hudlerově průšvihu v letadle čtěte ZDE »

Jiří Hudler zažil s Dallasem hodně nepříjemné chvíle, když jejich letadlo muselo nouzově přistát
Jiří Hudler zažil s Dallasem hodně nepříjemné chvíle, když jejich letadlo muselo nouzově přistát

Informace byly dlouho skoupé, prakticky nulové, až nyní s nimi pro deník Sport vyšel ven jeden z hráčových manažerů Pavel Maršoun. „Jirka navštěvuje jednoho doktora, za nímž jezdí po celém světě s jediným cílem dát se konečně do stoprocentního pořádku. Specialista je Francouz a velká kapacita, stará se například o Tigera Woodse, Justina Biebera a další celebrity. V každém případě, na hokej to v této chvíli není, bohužel,“ informuje Maršoun.

Jiřího Hudlera otravují dlouhodobé zdravotní potíže, s nimiž si zástup expertů dlouho nevěděl rady. Jedná se o bolesti hlavy, kloubů a brnění v prstech, které ani po dlouhých měsících neodeznívají. O otravné trable při či po fyzické zátěži. Držitel Lady Byng Trophy z předminulého roku není schopen odevzdávat maximální výkon.

Proto nebere práci. Proto zákonitě nemá nejlepší náladu...

Více podrobností o Hudlerově zdravotním stavu a rozhovor s Pavlem Maršounem najdete ve čtvrtečním deníku Sport! Elektronickou verzi čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud