17. října 2010 • 08:44

Je tohle konec? Prospal musí na operaci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Václav Prospal se v úterý podrobí operaci pravého kolena, kvůli kterému v nové sezoně NHL ještě nezasáhl do hry. Chirurgický zákrok má podle zámořských médií lékařům definitivně objasnit příčinu Prospalových potíží a závažnost poškození kloubu. Na základě toho se vedení New York Rangers dozví, jak dlouho bude svého alternujícího kapitána postrádat.



Deník New York Post už dříve označil za velmi pravděpodobné, že Prospal se nakonec bude muset podrobit vážnějšímu zákroku, po němž přijde o většinu sezony, ne-li o celou.


Prospal měl potíže s kolenem už v minulém ročníku, kdy po prosincové artroskopii vynechal sedm utkání. Bolesti ho trápily i během letní pauzy a zmeškal všechny přípravné zápasy na novou sezonu.

Václav prospal se raduje ze své trefy s Ryanem Callahanem
Václav prospal se raduje ze své trefy s Ryanem Callahanem


Týmu Jezdců v pátečním utkání proti Torontu přibyly na marodku další dvě opory. Kapitán Chris Drury si hned v prvním utkání po návratu na led stejně jako v přípravě zlomil prst na ruce a má před sebou čtyři až osm týdnů klidu. Slovenský kanonýr Marián Gáborík si zase vykloubil rameno a čeká jej až čtyřtýdenní pauza.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud