17. března 2012 • 07:31

Hvězdný Pálffy zranil soupeře. Nenecháme to jen tak, zní ze Zvolena

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V české extralize je v záři reflektorů vypjatá série mezi Kometou a Spartou, v té slovenské svádí ostré souboje Skalica a Zvolen. Vše navíc ještě přiživil krvavý faul, jehož se dopustila slovenská legenda Žigmund Pálffy. V zápase se nakonec rozdalo 292 trestných minut.



Pálffyho Skalica musela v pátem čtvrtfinále porazit hokejisty Zvolena, jinak by se loučila se sezonou. Mise byla nakonec splněna, domácí tým zvítězil 3:1, více se ale přesto mluvilo o jiném momentu.

V druhé třetině narazil Pálffy na mantinel Radovana Puliše, a ten zůstal ležet v krvi na ledě. Ihned se také strhla hromadná bitka, ale i přesto byl nakonec zákrok hlavní hvězdy domácího týmu oceněn pouze dvěma minutami.

"Byl to souboj v zápalu hry a jsem přesvědčený, že Žigo určitě nechtěl nikoho zranit. Trest od rozhodčích nemůžu komentovat," řekl útočník Skalice René Školiak.

Ze Zvolena se ale tak shovívavé ohlasy neozývají. "Buď ten sport dělejme normálně, nebo se na to celé vykašleme. Není přece možné, aby Pálffy za takový protest dostal jen dvě minuty. Garantuji vám, že to tak nencháme a podáme protest," rozčiloval se klubový funkcionář Róbert Mráz.

Vstoupit do diskuse
0