18. září 2015 • 10:36

Pěkně se proletěl. Bývalý bek Lva skončil na střídačce s nohama nahoru

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fanoušci Lva Praha si ho dobře pamatují z veleúspěšné sezony 2013/14, která byla zakončena druhým místem. Urostlý kanadský obránce Ryan O´Byrne tehdy patřil k základním kamenům zadních řad mužstva a během play off se dokonce stal nejtrestanějším mužem vyřazovací části. V součanosti nastupuje v nejvyšší švédské soutěži a jeho záliba ve fyzické hře se mu hned v 1. kole maličko nevyplatila.



Jedenatřicetiletý borec s mnoha zkušenostmi z NHL si v dresu HV71 zrovna odbýval premiéru proti týmu Skelleftea a chtěl v nové soutěži ukázat, co je jeho předností.

Svůj metrák váhy rozjel přímo proti soupeři, který zrovna odehrával puk mezi střídačkami. Jenže ten O´Byrnea zahlédl, asi se i trochu lekl a padl na zem. Tímpádem jedenatřicetiletý hokejista svůj cíl minul a místo tvrdé srážky se sám přehoupl přes mantinel a rázem padl mezi kameru a fotografy.

To ale nebyl jediný komický moment z tohoto utkání, které Skelleftea vyhrála 3:2. Dalším kuriózním hrdinou večera se stal útočník vítězného týmu Niclas Burström, který nasupeně mířil na trestnou lavici a rozhodl se ji ještě nakopnout. Jenže se úplně nezadařilo a došlo k parádnímu střetu.

 

Vstoupit do diskuse
0