18. prosince 2017 • 22:00

Od mikrofonu k pěstem! Dvojice se v EBEL lize poprala hned před kamerou

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujete hokej už dlouhá léta a máte pocit, že už jste viděli všechno? Zbystřete. Nedělní utkání EBEL ligy mezi domácím Záhřebem a hosty z Bolzana (1:2) nabídlo celkem bizarní podívanou. Ale pouze pro pár žurnalistů a diváky u obrazovek. Adrenalinem napumpovaná dvojička si to totiž rozdala v útrobách stadionu hned po rozhovoru do televize po skončení druhé třetiny. Kam se hrabe Radek Duda...



Všechno načal hostující forvard Chris DeSousa, Kanaďan, který poslední dva ročníky strávil na farmě týmu Chicago Blackhawks v Rockfordu. Poté, co třiatřicetiletý Tom Zanoski rozdal všechna zápasová moudra a odstoupil od televizního mikrofonu okamžitě vznikla mela.

Dvojice se do sebe po krátkém poštěkávání pustila tak rychle, že ránu hokejkou schytal i televizní reportér. Mezi dva divochy se pak musela vložit ochranka a také několik spoluhráčů. Ti ale nejdříve jen nechápavě přihlíželi.

Zanoski i DeSousa tak ve 40. minutě hry slízli tresty za bitku a vyloučení do konce zápasu. Šance, že se na souboj podívá i disciplinární komise, je určitě hodně vysoká.

Vstoupit do diskuse
0