13. dubna 2014 • 15:16

VIDEO: Česká osmnáctka jede na MS do Finska. Chce medaili

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká hokejová osmnáctka se v rokycanské hale připravovala na mistrovství světa ve Finsku, kam dnes také odletěla. Jejich cílem je vybojovat nějakou medaili. "Není to jen o hokeji, snažíme se v hráčích budovat i sebevědomí," svěřil se s tréninkovým programem trenér Jakub Petr.



Hokejové mistrovství světa ve Finsku pro hráče do osmnácti let je za dveřmi a český výběr mladíků už odletěl. "Pracujeme na teambuildingových věcech. Není to jen o hokeji, snažíme se v hráčích budovat i sebevědomí. Pokud máte hráčské kvality, kterými se můžeme rovnat nejlepším soupeřům, tak není důvod, abychom to v klucích neprobudili," nechal se slyšet na posledním tréninku v Čechách trenér českého výběru Jakub Petr.

Hokejová osmnáctka chce z Finska medaili
Video se připravuje ...

Čím podle něj může česká osmnáctka uspět? "Samozřejmě, že máme individuality a silné hráče, ale v týmu má každý svou roli. Není to jen o gólech a tom, kdo má nejvíc kanadských bodů," dodal.

Na velký turnaj se samozřejmě těší i samotní hokejisté: "Je to pro všechny čest být na takovém turnaji. Je to vrchol sezony," chápe útočník David Pastrňák. Mistrovství světa hokejistů do 18 let se odehraje ve finském městě Lappeenranta a začíná 14. dubna. Na rozhovory a poslední přípravu v České republice se podívejte ve videu, který vyrobila TV iSport.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud