7. května 2011 • 12:44

Slovák Nagy: Hrubián, který si zlomil nos

Autor: Josef Šťastna
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO: Do konce třetí třetiny v utkání mezi Českem a Slovenskem zbývalo necelých devět minut. Slovenský útočník Ladislav Nagy vymyslel, že si tvrdě vyšlápne na Zbyňka Michálka a narazí ho na mantinel. Trefil ho, ale sám se při tom ošklivě zranil. Komentátor Robert Záruba to ohodnotil jednoduše: Kdo jiného na sklo tlačí, sám poté krvácí.



Utkání, ve kterém Čeští hráči jasně dominovali a celých 60 minut průběh hry kontrolovali, nabídlo několik výrazných momentů. Ve dvou z nich se ocitl Slovák Ladislav Nagy.

Nejprve náhodou ranou, kterou Pavelec neviděl, srovnal na 1:1. Druhý moment už pro něj tak hvězdný nebyl. Za stavu 1:3 si Nagy, kterému v poslední třetině tekly nervy podobně jako jeho spoluhráčům, u mantinelu vyšlápl na Zbyňka Michálka. Náraz to byl tvrdý a našeho hráče málem zranil. Koho střet ale bolel víc, byl paradoxně sám slovenský útočník.

Led opustil s rukou u obličeje. Na střídačce se mu lékaři slovenského týmu pokusili zastavit krvácení, ale nepodařilo se to. Nagy, který do osudného momentu patřil mezi nejaktivnější slovenské hráče, musel do šatny a utkání pro něj předčasně skončilo.

Je velmi pravděpodobné, že ofenzivní hráč bude Slovákům chybět v utkání proti Finsku. Zpráva z nemocnice, kam Nagy jel přímo ze stadionu, hovoří o tom, že má nejspíš zlomený nos.

Nagy najíždí na Michálka...
Nagy najíždí na Michálka...

Vstoupit do diskuse
13

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud