17. května 2011 • 11:48

VIDEO: Hlášky a kuriozity komentátorů na MS

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přepsali jsme dějiny sledovanosti. Lidem se šampionát na obrazovkách líbil. Tak si gratuluje vedení sportovního kanálu České televize. Mistrovství světa v hokeji se ČT4, co se týče sledovanosti, povedl. K vidění a slyšení byly ale také zajímavé kuriozity, které sama televize sestříhala. Mají jediný úkol: bavit diváky i po šampionátu.



Muži, ženy, děti... Všichni sledovali zápasy hokejové reprezentace a u televizních obrazovek fandili a věřili ve zlaté medaile. Byť ten největší sen se nesplnil, i s bronzem se nakonec národ spokojil. Přece jen je to pořád placka z mistrovství světa.

K dokonalé atmosféře v obývavích pokojích každé rodiny přispěli zejména komentátoři České televize, kteří společně s diváky dýchali a zápasy národního týmu prožívali.

Občas se ale vtipně přeřekli, něco popletli, nebo prostě dělali jiné legrácky. Tohle všechno Česká televize sestříhala a divákům nabídla i to, co původně v televizi být nemělo...

Pobaví například tančící Robert Záruba a jeho pokus být drsným frajerem. Ostatně jeho tanečky dobře znáte už ze Stardance, kde patřil k populárním soutěžícím a kde byl vyřazen týden po rozvodu s manželkou Světlanou Zárubovou.

Uff, to je dřina. Tak si položím hlavu na rameno Michala Dusíka.
Uff, to je dřina. Tak si položím hlavu na rameno Michala Dusíka.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud