17. května 2011 • 18:15

Čarodejnice i odhalená krása. Kdo fandil na MS

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Že hokej láká ženy víc než fotbal, je známá věc. Je rychlejší, hraje se na menší ploše, víc se toho stane... Minimálně jednou za rok při světovém šampionátu fanynky přepnou na hokej a fandí svým národním týmům, co to dá. Výjimkou nebylo ani letošní mistrovství na Slovensku, kam se sjely krásky z celého světa. Mrkněte!



S oblibou se říká, že nejhezčí holky žijí v Česku a na Slovensku. Nepochybně! Ale na mistrovství se za své "reprezentantky" nemuseli stydět ani zlatí Finové nebo třeba neoblíbení Rusové.

Krása z hlediště přímo čišela. Televizní režie dokonce měla mockrát problém, jakou půvabnou dívku o pauze zabrat. A když došly nápady, při každém zápase byly přece po ruce roztomilé roztleskávačky.

Našli se i další výrazní fanoušci. Na mistrovství nechyběl Fantomas, dlouholetý patron českých hokejistů na každé velké akci. Objevili se i další svérázní příznivci. Jako například ti, co se na tribunu posadili v maskách čarodějnic...

V ochozech nechyběly ani slavné partnerky českých hokejistů. Lucka Vondráčková, která nejprve utěšila Tomáše Plekance po prohře v semifinále se Švédy a pak ukázala snubní prsten. Nebo Inna Puhajková, která pravidelně fandila v dresu svého přítele Jaromíra Jágra...

Jak začal hokejový šampionát, ženy po celém světě se přepnuly na horlivé fanynky. A někteří muži dokonce tvrdí, že je nic jiného čtrnáct dní nezajímalo.
Jak začal hokejový šampionát, ženy po celém světě se přepnuly na horlivé fanynky. A někteří muži dokonce tvrdí, že je nic jiného čtrnáct dní nezajímalo.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud