18. května 2011 • 11:28

Kouč po pádu z letadla: Ještě jsem nevystřízlivěl

Autor: bko, cas.sk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - To byl mistrovský večírek, jak se sluší a patří. Finští hokejisté získali v neděli v Bratislavě podruhé v historii titul mistrů světa a oslavy neberou konce. Jednou z hlavních postav se stal nechtěně asistent trenéra Pasi Nurminen, který při pondělním triumfálním příletu finské výpravy do Helsinek nezvládl poslední schůdek při vystupování z letadla a natáhl se na rodnou hroudu jak široký, tak dlouhý.



Mistři světa začali velkolepou mistrovskou pařbu bezprostředně po převzetí zlatých medailí. V noci pak obsadili bratislavský podnik LaRambla na Starém Městě a přes hotelový bar pokračovali až do letadla.

"Někdo vydržel do půl páté, někteří pokračovali ještě dál," popisoval večírek Peter Brüll, který se o výpravu na Slovensku staral. Proto se není čemu divit, že při příletu domů si někteří nebyli úplně jistí v kramflecích, oslavy navíc pokračovaly i na palubě letadla.

"Video jsem ještě neviděl," hlásil v úterý Pasi Nurminen finskému deníku Iltalehti. Svůj neobvyklý vstup na finskou půdu bral hodně s nadhledem, redaktor si prý dokonce nebyl jistý, jestli je kouč vůbec při smyslech.

"Párty byla senzační. Teď jsem doma a snažím se dostat jakžtakž do normálního stavu," usmíval se Nurminen. "Žádné další oslavy v nejbližších dnech neplánuju, bylo toho tak akorát," dodal bývalý reprezentační gólman, který v dresu Atlanty hrával i NHL.

Mikko Koivu dovedl svůj tým až na vrchol.
Mikko Koivu dovedl svůj tým až na vrchol.

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud