3. května 2012 • 18:10

Výzva pro fanoušky: Tipujte výsledky všech zápasů v MS v hokeji!

Autor: aja
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ O STIGA HOKEJ - Ukažte, jak velcí hokejoví odborníci jste. Dokážete uhádnout, jak skončí jednotlivá utkání a kdo se stane mistrem světa?



Zkuste si v naší hře tipnout, jak dopadnou všechny zápasy MS v hokeji. Ten z vás, který bude ve svých odhadech nejpřesnější, získá stolní hru Stiga hokej a hokejku Super Comander.

Za každé správně tipnuté skóre zápasu získáváte 3 body. Pokud pouze správně určíte vítěze, získáte 1 bod. Vítězem se stává ten z vás, který obdrží nejvíce bodů.

Své tipy můžete v průběhu šampionátu kdykoli měnit až do začátku příslušného utkání. Pokud chcete mít největší šanci na výhru, příliš neotálejte: první zápas začíná zítra v 11:15!

Tipovací soutěž je součástí speciálu k mistrovství světa v hokeji isport.cz/mshokej, kde naleznete nejlepší denní zpravodajství z šampionátu, novinky z českého tábora, statistiky, kompletní program MS 2012 nebo vzkazy českému týmu.

Tipněte si výsledky a vyhrajte!

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud