29. prosince 2014 • 15:33

Junior Zacha: S Dány to bude těžké, máme nůž na krku

Autor: iSport.cz, pab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klíčový zápas, který může rozplynout medailové naděje. Nebo naopak oživit. Juniorská reprezentace od 19:00 nastoupí na mistrovství světa proti Dánsku a musí bodovat, jinak místo čtvrtfinále bude bojovat o udržení. „Jsme výborně připravení,“ hlásí útočník Pavel Zacha. Utkání můžete sledovat ONLINE na iSport.cz.



Dvacítka na šampionátu dva dosavadní zápasay prohrála – se Švédskem i Švýcarskem shodně 2:5. Proti Dánsku tak bojuje o uchování naděje na postup. „Bude to pro nás těžký zápas, máme nůž na krku, ale budeme se snažit si utkání užít, a když si ho budeme užívat, tak nám tam spadnou i nějaké slepené góly. Přikloní se k nám to štěstíčko, které nám chybělo předtím,“ doufal Zacha, jeden z nejnadějnějších hráčů na příštím draftu NHL.

Loni juniorský český výběr sahal po semifinále, letos tak jeho cesta může skončit už ve skupině. Dánsko by však podle předpokladů měl porazit, ačkoli Dánové uhráli bod s Ruskem. „Měli bychom přes ně do čtvrtfinále postoupit,“ přiznal Zacha.

Rozhovor se Zachou před Dánskem
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 12. • 19:00
Česká republika
Česká republika
4:3
ONLINE
29. prosince
19:00
Dánsko U20
Dánsko U20
Góly

Domácí: 10:22. Štencel, 24:36. Košťálek, 56:58. Kubalík, 61:01. Pastrňák

Hosté: 03:58. Eller, 37:08. Bjorkstrand, 46:05. Asperup

Sestavy

Domácí: Vaněček (Svoboda) – Klok, Němeček, Košťálek, Baránek, Štencel, Mašín, Ščotka – Kämpf, Vrána, O. Kaše – Pastrňák, D. Kaše, Zdráhal – Zacha, Růžička, Kubalík – Mandát, Špaček, Gorčík

Hosté: Sorensen (Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Lassen, Larsen, D. Nielsen, Eskerod, Hansen – Aagaard, Rasmussen, Asperup – Eller, Ehlers, Bjorkstrand – Olesen, M. Nielsen, Holmberg – Jensen, Pison, True – S. Nielsen

Rozhodčí

Olenin, Winnerborg – Browne, Ritter

Stadion

Air Canada Centre, Toronto

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud