7. ledna 2015 • 04:25

Koreis o juniorech: Klok si měl zjednat pořádek. Opřel se i do Zachy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě pět dní poté je vyřazení hokejové dvacítky ve čtvrtfinále MS dál žhavým tématem. Důkazem mohou být také vyjádření útočníka Komety Brno Jakuba Koreise, kterými reagoval na vyjádření obránce Lukáše Kloka i otce útočníka Pavla Zachy, který kritizoval trenéra Miroslava Přerosta.



Mezi českými hokejisty patří útočník brněnského klubu na Twitteru k těm nejaktivnějším. A stejně jako na ledě si třicetiletý forvard ostře počíná i v prostředí sociálních sítí. Když si přečetl názor devatenáctiletého reprezentačního obránce Lukáše Kloka, který vytýkal Pavlu Zachovi a již před šampionátem z nominace vyřazenému Václavu Karabáčkovi laxní přístup k přípravrychle nabídl svůj pohled na věc (VÍCE ZDE>>>)

"L. Kloku,jako starší hráč si máš v kabině zjednat pořádek a nenechat nejmladšího hráče ať si dělá co chce.Teď je pozdě bonzovat na Facebooku," napsal bývalý útočník Sparty či Plzně v reakci na Klokovo tvrzení, že Zacha prý odbýval rozcvičky.

Koreis má ale také svůj názor na kritiku Pavla Zachy staršího, kterou otec českého reprezentanta publikoval na svých internetových stránkách (VÍCE ZDE>>>). "Odkdy se tatínkové hráčů veřejně vyjadřují k výkonům národního týmu na MSJ? Pane Zacho, tohle nebyl vánoční turnaj čtvrtých tříd."

V posledních dnech se objevila protichůdná vyjádření k poměrům v hokejové dvacítce. Naposledy se trenéra Miroslava Přerosta zastali samotní hráči před odletem z Kanady. Ten v Torontu v pondělí zkolaboval a strávil několik hodin v nemocnici.

Dvacítka se zastala Přerosta. Nikdy jsem neviděl člověka takhle na dně, řekl Kaše
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud