26. května 2014 • 09:49

Podváděl trenér Ruska? I přes trest asi předával týmu pokyny

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za svoje gesto v semifinálovém utkání proti Švédsku, kde naznačoval trenérovi soupeře podříznutí krku, nafasoval ruský trenér Oleg Znarok na mistrovství světa v hokeji přísný trest. Nesměl stát na lavičce během finálové bitvy a nesměl ani komunikovat s týmem. Ale poslední bod čerstvý mistr světa dost možná porušil.



Smí se zúčastnit zápasu, ale pouze jako řadový divák. Nesmí na střídačku a nesmí být ani v žádném kontaktu s týmem. Takto oznámil prezident IIHF Rene Fasel rozhodnutí o tom, jak se smí Znarok zapojovat do finálového duelu. Vedení týmu v důležité bitvě o zlato tedy musel převzít koučův asistent Harijs Vitolinš.

Jenže kamerové záznamy pravděpodobně usvědčily oba trenéry z komunikace během utkání. Jak Znarok tak Vitolinš měli v uších sluchátka a podezřele často mluvili do rukávu. I tam byl pravděpodobně umístěn malý mikrofon.

Dalším prohřeškem je to, že ruský trenér se podle uloženého trestu nesměl účastnit ani oslav na ledě, a to se také stalo...

VIDEO: Jak Znarok tak Vitolinš působili během finále dost podezřele.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud