12. února 2015 • 11:32

Lidé čekali na lístky na MS od 4 hodin: Web padal, raději mrzli

Autor: vrb, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bylo pod nulou. Od brzkých ranních hodin se ale začala tvořit fronta u pražské O2 areny. Ve 13:00 totiž začal prodej lístků na jednotlivé zápasy, které se nevyprodaly v balíčcích. Na pokladnách se objevilo 1200 vstupenek na zápasy českého týmu, zmizely ale za podesát minut.



„Jsem tu od půl čtvrté. Nabalil jsem se, ale měl jsem si vzít ještě rum,“ smál se v brzkých ranních hodinách hokejový fanoušek Radek Novotný. Před O2 arenu se vydal proto, že v první fázi prodeje (4. listopadu) internetový systém kolaboval. „Tehdy je chtěla koupit ségra, ale nevyšlo to, proto jsem raději vyrazil sem,“ přiznal.

Stejný přístup zvolil i Marek Kadlec. „Vím, jak systém kolaboval, to tady budu raději mrznout.“ On ve frontě stojí od pěti hodin, v davu asi padesáti lidí ale vládla přátelská atmosféra, i když o vstupenkách na český tým budou rozhodovat vteřiny a nedostane se na všechny. „I když se s ostatními neznáme, střídáme se a chodíme se zahřát do obchodního centra. Jinak na sobě nemám žádnou extra zimní výbavu, jen teplé ponožky a dvoje rukavice. Doufal jsem, že bude sluníčko jako včera, ale bohužel to nevyšlo,“ popsal Kadlec.

V jedenáct hodin dokonce personál O2 areny donesl pro čekající varnici s čajem. „Chladné počasí mě ale neodradilo, vzal jsem si rukavice a teplejší bundu,“ řekl Josef Suchý. Jemu je jedno, na které utkání lístky sežene. „Hlavní je vidět český tým,“ dodal. Před polednem se pak fronta rozrostla na 120 lidí.

Příznivé ceny

Ostatní lákaly hlavně duely českého týmu s Kanadou, Švédskem a případné ‚české‘ čtvrtfinále. „Chtěl bych jít na Kanadu, Švédsko i Švýcarsko. Ty zbývající duely už by mě tolik nelákaly. Předtím jsem uvažoval, že koupím i balíček, ale nevěděl jsem, co bych dělal se vstupenkami na ostatní zápasy. Mohl bych je prodat, ale byla by to komplikace,“ pravil Novotný. „Stoprocentně chci na čtvrtfinále, pak na Česko-Kanada, ale určitě nechci odejít s prázdnou, koupím cokoli. Když už je šampionát v Praze, tak se na něj člověk musí podívat,“ doplnil Kadlec.

Ceny lístků na jednotlivé zápasy jsou nastaveny následovně: na zápasy ve skupině od 1290 do 1690 korun. Čtvrtfinále je pak v rozmezí 2390 až 2990. „Ceny mi přijdou odpovídající, když vezmu v potaz, kolik stojí vstupenky třeba na ligu,“ porovnal Novotný.

Čekání se těmto fanouškům vyplatilo
Čekání se těmto fanouškům vyplatilo

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud