25. dubna 2015 • 04:30

VIDEO: Česká kabina pro MS? Království týmu hlídá lví hlava

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sem jen tak někdo nepronikne, a kdyby přeci, vyděsí ho rozzuřená hlava lva, která je dominantou na dveřích kabiny českých hokejistů. V útrobách O2 arény si parta trenéra Růžičky dopřeje největší komfort ze všech reprezentačních týmů na mistrovství světa (1. – 17. května). Šatna pro Jágra a spol. je připravena k zabydlení. Co vše budou mít hokejisté k dispozici, zjišťoval deník Sport.



Katakomby nejmodernější a nejdražší hokejové haly v zemi budou obývat hokejoví milionáři z Kanady či Švédska. Největší pohodlí si ale dopřejí domácí borci. Prvním velkým plus je, že mají šatnu nejblíže ledu.

Za dvoukřídlými modrými dveřmi s obří hlavou lva se nachází prostory českého týmu. Vedle malého zádveří je hned rozlehlá šatna s velkým stolem uprostřed. Prázdné věšáky a poličky čekají, až tady své nádobíčko rozbalí národní tým. Kustodi začali vše stěhovat a připravovat od dnešního brzkého rána a kabina pak bude kompletně zařízena na pondělní trénink.

V dalších místnostech je připraveno pro hráče deset rotopedů. Dost místa bude mít i trenérský štáb ve vlastním kamrlíku. Nejoblíbenější budou ale jiné prostory. Pro regeneraci jsou tu tři útočiště. Dvě jsou určené pro masáže a ta třetí nabízí vířivku, bazének a saunu. Prostě komfort se vším všudy.

Česká kabina pro MS? Království týmu hlídá lví hlava
Video se připravuje ...

„Česká kabina je bezkonkurenčně největší v celé hale. Má kompletní zázemí včetně rozcvičovny a regenerace, to nemá žádná jiná kabina v této aréně,“ prozradil Jan Černý, ředitel sportovního oddělení organizačního výboru MS. Domácí reprezentanti ale nebudou mít na dlouho halu jen pro sebe. V úterý do O2 arény přijede první zahraniční tým, jímž bude Švédsko, ve středu a ve čtvrtek pak další mužstva.

Nikdo z nich tentokrát neměl žádná zvláštní přání. „Zjišťovali jsme poslední půl rok, co by kdo chtěl. Různí se to, ale většina týmů nemá speciální prosby. Dokonce ani Kanada, která chce v jejich hotelu větší zázemí pro rodiny,“ řekl Černý, který tvrdí, že ani Jaromír Jágr nebude mít oproti ostatním nic extra. Až na jednu věc. „Maximálně by mohl získat parkovací místo v hale, jinak asi nic,“ smál se Černý.

Šatna českého hokejového týmu pro MS 2015
Šatna českého hokejového týmu pro MS 2015

Jágr o svém startu na MS: Měli bychom ještě počkat na jiné hráče
Video se připravuje ...

Voráček si stále zvyká na velké kluziště a slabiny má v obranném pásmu
Video se připravuje ...

Jordán: Máme velmi dobře vyvážený tým a můžeme se spolehnout na brankáře
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud