28. dubna 2015 • 16:38

VSTUPENKY na MS u Palladia! Trezor vydává to nejcennější v Česku

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Praze na náměstí Republiky, před vstupem do obchodního centra Palladium, v úterý ráno kolemjdoucí zaskočil podivně vyhlížející objekt, identifikovaný po bližším prozkoumání jako trezor úctyhodné kapacity. Několik nenechavců se pokusilo do něj vniknout, nicméně i s přičiněním statných bodyguardů se to před 10 hodinou nikomu nepodařilo. Až poté začal trezor vydávat svůj poklad – to nejcennější, co se v České republice momentálně nachází, tedy lístky na IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji.



Pro možnost otevřít trezor stačí u přítomných hostesek vygenerovat vstupní kód. Pokud je daná kombinace výherní, trezor vám vydá část ze svého bohatství. Volnou sázenku Fortuny, hokejovou šálu nebo rovnou lístek na utkání Česko vs. Kanada.

Foto Fortuna

Získat od Fortuny kus drahocenného podkladu může opravdu každý, akce probíhá v úterý a ve středu od 10 do 20 hodin. Ti, kterým se nepodaří dostat do trezoru před Palladiem nebo nemají čas se u něj zastavit, mohou zkusit štěstí na internetu. Stačí navštívit stránky www.1000listku.cz.

Online trezor bude vydávat vstupenky na MS až do soboty 16. května, což je pouhý den před finále šampionátu. Jaké lístky bude v takovou chvíli trezor obsahovat, asi není třeba vůbec zmiňovat.

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud