4. května 2015 • 00:00

I v hokejové horečce vás svezeme rychle, levně a spolehlivě…

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji je určitě ta správná příležitost vyrazit s kamarády někam ven. Skvělým nápadem může být návštěva oblíbené hospůdky, kde na vás bude čekat vychlazené pivo a zápas vysílaný v přímém přenose na velkém plátně. Nevíte ještě, kam zajdete? Vyberte si, a nechte se pohodlně odvézt tam i zpět. Dopřejte si celkově jedinečný zážitek a užijte si pohodu se svou partou kamarádů!



 

Fanděte českému týmu a cestujte bez starostí…

Každoročně se těšíte na hokejové řádění? Počítáte v práci každou minutu a těšíte se, až bude „padla“ a vy vyrazíte ven za zábavou? K dobrému hokeji určitě patří i dobré pivo, ale jak to vyřešit, když jste autem? Určitě jste alespoň jednou zažili, že jste na oslavách vítězství trochu přebrali a řízení auta by v tuto chvíli asi nebyl nejlepší nápad… A právě pro vás je tu profesionální služba od AAA taxi  Drink servis, která vás i váš vůz odveze bezpečně a komfortně domů nebo na jiné vámi určené místo.

Vystřelte si lepší cenu!

Nezapomínejte, že hokejovému šílenství propadají i ženy… Proto i své drahé polovičce dopřejte pohodlnou a rychlou cestu domů.  AAA Taxi vám i během Mistrovství světa v hokeji přináší možnost využít slevu 40 – 47% a cestovat po Praze za cenu 14,90 – 16,90 Kč/km. Orientační cenu jízdy se dozvíte předem na dispečinku 14 014 nebo si ji spočítáte webu www.aaataxi.cz.

Sleva je tu pro každého

Nabídka nižší ceny za jízdu s AAA Taxi se vztahuje na každého. Nepotřebujete žádný kupón nebo slevovou kartu – při objednávce požádáte o nejlevnější z AAA Taxi a můžete vyrazit. Do několika okamžiků u vás bude taxík, který vás levně odveze tam, kam budete potřebovat.

Tuhle slevu prostě chcete!

Cestování taxi se slevou budete chtít v budoucnu určitě zopakovat. Pro všechny zákazníky je tu dobrá zpráva – skvělé ceny jen tak neskončí! Možnost využít slevy za jízdu u AAA Taxi nepodléhá omezení. Slevu tak můžete získat i kdykoliv v budoucnu.

Foto AAA taxi

Internet zdarma v každém voze

Všechny vozy AAA TAXI vybaveny Wi-Fi hotspotem. Během cesty tak můžete využít výhody bezplatného připojení k internetu a zkontrolovat tak třeba hokejové výsledky, zasurfovat na svých oblíbených stránkách, nebo se třeba podívat na aktuální nabídku podniků pro vaše povyražení.

Vyberte si vůz

Pokud máte speciální požadavky na vůz nebo se vám nechce nikam volat, pak využijte rychlou a jednoduchou mobilní aplikaci AAA Taxi. Zvolíte si požadovaný typ vozu, způsob platby anebo výbavu vozu přímo prostřednictvím vašeho smartphonu. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store a v Google play, nebo ji spustíte přes web.

 

Proč právě AAA Taxi?

Objednávky taxi se slevou 40 – 47 %: telefonicky přes dispečink 14 014 (požádejte o „nejlevnější z AAA TAXI“).

Vozy taxislužby využívají vyhrazených BUS pruhů.

Cena jízdy od 14,90 Kč/km.

V každém taxíku je Wi-Fi připojení zdarma.

Sleva je vypočítána z max. ceny za km jízdy taxi stanovené magistrátem hl. města (28 Kč/km).

Orientační cenu jízdy se dozvíte na dispečinku 14 014 nebo spočítáte na webu.

Nabídku služeb a slev, kalkulačky na výpočet orientační ceny jízdy a další informace naleznete na www.aaataxi.cz

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud