6. května 2015 • 15:10

Jen Novotný ujížděl. Čeští hokejisté už mají týmovou fotku

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z autobusu, který je vozí do tréninkové arény v Holešovicích, vyskákali slušivě navlečení do zápasových dresů. U ledu doladili s pohledem do plexi poslední detaily účesů, pak párkrát cvaknul fotoaparát a bylo hotovo. Češi už mají svojí týmovou fotku z MS 2015.



Trojka bývalých slávistů Klepiš, Červenka a Sobotka bude na fotografii národního mužstva možná trochu rozmazaná. Smáli se jak malí, když bylo třeba nahodit úsměv pro fotografa. Jinak ale tradiční pořízení oficiálního snímku proběhlo hladce.

„Vždycky je všechno už dopředu nachystané, tohle trvalo jen pět minut,“ hlásil Jan Kovář, který je už na třetím MS coby člen finální soupisky. Generální manažer týmu Slavomír Lener ani moc neměl co dirigovat při závěrečných pokynech, kdo kde má stát. Jen Jiří Novotný mu rozverně ujížděl ze sedící řady na židličce.

Pak fotograf IIHF zavelel a bylo hotovo. U střídačky následně kustodi zřídili provizorní převlékárnu do tréninkových dresů a šup na cvičení, po dni bez ledu. Tentokrát už v pozměněných formacích, které ve čtvrtek půjdou do hry proti Francii.

Radek Smoleňák rovná horní řadu.
Radek Smoleňák rovná horní řadu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud