10. května 2015 • 20:00

Geniální Jágr! Zadovkou zařídil výhru, pral se a tleskal divákům

Autor: bke, pan
Vstoupit do diskuse
0
  • Jágr mává fanouškům, kteří vyvolávali jeho jménoJágr mává fanouškům, kteří vyvolávali jeho jménoFOTO: Pavel Mazáč (Sport)

    Hrdina utkání s Německem? Jednoznačně Jaromír Jágr. Geniální zadovkou poslal do útoku českého kapitána Jakuba Voráčka, který vstřelil vítězný gól utkání. K tomu sám Jágr přidal ve třetí třetině čtvrtý gól. V utkání se navíc stihl prát i mávat divákům, kteří nadšeně skandovali jeho jméno. Nutno ještě připomenout, že je Jágr nyní nejlepším českým střelcem na MS, díky své trefě navíc znovu posunul rekordní hranici pro nejstaršího střelce v historii světových šampionátů. Podívejte se na jeho nejzajímavější MOMENTY v utkání s Německem.

    Jaromír Jágr se přimotal do šarvátky
    Jaromír Jágr se přimotal do šarvátky

  • 1. Geniální zadovka

    Za stavu 2:2 potřeboval český tým vymyslet překvapivý úder, aby zlomil nepříjemného soupeře. V přesilové hře to zařídil geniální zadovkou Jaromír Jágr. Natáhl na sebe dva německé hráče s tím, že se vrací do obranného pásma, načež vyslal nečekanou přihrávku na Voráčka. Ten vyrazil směrem k německé brance a neomylně vstřelil vítězný gól utkání.

    Jágr zadovkou obelstil dva německé soupeře.Foto Repro ČT sport

    Na video se můžete podívat zde >>

  • 2. Gól na 4:2

    Ve třetí třetině utkání s Německem padl jediný gól, když se hned po buly trefil Jaromír Jágr přesně mezi betony německého brankáře. V utkání vyslal Jágr celkem sedm střel na branku soupeře! Za svou aktivitu byl odměněn gólem na konečných 4:2.

    Čtvrtý gól do sítě Německa vstřelil Jaromír JágrFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • 3. Rvačka na obranu Kováře

    Proměna Jaromíra Jágra ve zlého muže českého týmu pokračuje. I v utkání s Německem se zapojil do potyčky se soupeřem, když se vydal bránit centra Jana Kováře. Za německou brankou bylo dusno, Jágr přišel i o helmu. Souboj stejně jako v předchozích zápasech s přehledem ustál.

    Jaromír Jágr se přimotal do šarvátky
    Jaromír Jágr se přimotal do šarvátky

  • 4. Pozdrav divákům

    Tohle Jaromír Jágr příliš nedělá, téměr vůbec. Při své koncetraci se nenechává vyrušit máváním divákům. Vyprodaná O2 Arena ho při skandování jeho jména přinutila k výjimce. Jágr radostným gestem pokynul nadšeným fanouškům. Atmosféra šampionátu v Praze a Ostravě je strhující.

    Jágr po gólu mává fanouškůmFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • 5. Nejproduktivnější český hráč a rekord

    Nemělo by zapadnout, jak se Jágr zapisuje do statistik. Svým čtvrtým gólem na MS se posunul do pozice nejlepšího českého střelce na šampionátu, když přeskočil i třígólového obránce Ondřeje Němce, kapitána Jakuba Voráčka, centra Vlasimíra Sobotku a pracanta Martina Zaťoviče. Současně každým dalším gólem Jágr posunuje rekordní hranici pro nejstaršího střelce v historii MS.

    Rider se sice snažil, ale Jágr byl proti Německu k nezastavení.Foto Pavel Mazáč (Sport)

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud